האתר הוא רק פירסום ותיווך לחנויות מוכרותנכתב ע"י אפרתה;950716:תודה על האינפורמציה המאוד רלוונטית!!!
יש לכם מושג לגבי איכות האחריות שמוצעת כאן? יש על מי לסמוך?
(על החתום- פרנואיד)
למה אוף פרנואיד ? זה אולי לא קרט אבל עדיין אחריות והבטחה לשירות מהחברה הגדולה בארץ, אין להם לאן לברוח, הבטחות הם מקיימים פשוט צריך להזכיר להםנכתב ע"י אפרתה;950737:אוףףףףףףףףףףףףףףףף
נכתב ע"י אפרתה;950748:אבל אם יש עליהם תלונות, איך אפשר לקנות שם? על בסיס מה התלונות?
האם הייתם קונים שם? נא תשובתכם- צלמים ותיקים ומקצוענים. באחריות מקורית המחירים כמעט פי שניים.
עד כמה התעללו בך מאיר ?נכתב ע"י msphoto;950756:לא הייתי קונה שם.
הייתי מוסיף עוד קצת וקונה ברואים עולם פ״ת את ה160
לא שיש לי שם מניותנכתב ע"י msphoto;950794:לא התעללו בכלל, פשוט לא נתתי צ׳אנס שזה יקרה.
ובכל מקרה אני חושב שעדיפה שנת אחריות אחת של רואים עולם מארבע שנים על העץ..
כך פסק לי במפורש הרב גוגעל שליט״א
נכתב ע"י דוד דנברג;950805:לא שיש לי שם מניותאבל יתכן שהרב גוגעל הזה (שלך תדע איזה אינטרסנטים מכניסים לו דעות לראש) מביא כ"כ הרבה תוצאות, רק כי זו החברה הגדולה בארץ ... יתכן
נכתב ע"י אפרתה;950830:כמה עולה ה-160 ב"רואים עולם"?
הבעיה היא גם שרואים עולם הם בפתח תקווה וזה סיפור שלם לשלוח בכל פעם עד שם.
נכתב ע"י אפרתה;950844:להכניס את ראשי בין הרים גבוהים... קטונתי.
כמה מסובך לקנות מצלמה![]()
הו ממש לא..נכתב ע"י msphoto;950863:לא מסובך, מתקשרים, מוסרים פרטי אשראי, מקבלים משלוח הביתה.
זהו.
נכתב ע"י msphoto;950839:698 ש"ח
גם בארליך, MDK, ועוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים