נכתב ע"י moti!a;950869:תוסיף לזה עוד מחיר כרטיס ועוד 3 שנות אחריות
כמובן שתמיד בתוספת תשלום תקבל דגם טוב יותר
אני ממליץ על ה 260 רק תוסיף עוד כסף והיא שלך![]()
נכתב ע"י member;950884:ה 260 יותר טובה מה 150 שבתחילת האשכול הזה?
נכתב ע"י אפרתה;950871:אוףףףף, זאת הבעיה.
יש מצלמה במחיר מסוים עם אחריות מסוימת ולפתע מגלים מצלמה פי כמה מתקדמת, הרבה יותר טובה רק בלי האחריות באותו מחיר.
למה האחריות כל כך יקרה????
נכתב ע"י member;950901:שמעתי עליה (260) כמה תלונות...
האם בתוך הבית התמונות יוצאות יפות ולא חשוכות / מגורענות מדי?
תודה על המידע וההסברים!
נכתב ע"י אפרתה;950912:הבנתי מצוין
אני חשבתי לקנות בערך במחיר הזה את ה-A2400 עם אחריות של קראט. ועכשיו אני מתלבטת ביניהן.
נכתב ע"י moti!a;950915:בדגם הנ''ל אין לך אפשרויות ידניות רק אוטומטיות
והזום הרבה הרבה יותר קטן
בהצלחה בכל אשר תחליט/י![]()
נכתב ע"י member;950928:והדגם 260 הוא גם דמוי SLR עם אפשרויות ידניות?
לפי הפרטים שראיתי בזאפ, נראה שאפשר לשלוט ידנית רק בפוקוס.
האם אפשר לשלוט גם ב- ISO?
ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?
(סליחה על ההתקפה... מאד חשוב לי לקנות מצלמה איכותית)
נכתב ע"י אפרתה;950939:תודה על הפרוט!
האם באוטומט גם כן התמונות טובות יותר בזו שהצעת או שלאו דווקא?
נכתב ע"י member;950967:ראיתי במצלמה קומפקטית של קנון מדגם ישן יותר- שזמן המחזור בין תמונה לתמונה כשמצלמים עם פלאש- הוא ארוך למדי, וזה מעצבן כשרוצים לצלם ברצף.
מה זמן המחזור של ה 260? (עם פלאש)
תודה על הנכונות לעזור!
נכתב ע"י אפרתה;950995:שמעתי על ה-150 שהבטריות בהסרטה נגמרות בקצב מטורף...
איך הA4000? מתקרבת אליה באיכות התמונות?
ותודה על הסבלנות...
נכתב ע"י כוכב103;951041:המצלמה בראש האשכול משתווה או עולה על הדגם הישן A620?
מבחינת איכות הצילום ואיכות המכשיר (לא מבחינת ההתקדמות הטכנולוגית:גודל, משקל וכדו')
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים