- הוסף לסימניות
דברתי איתם היום ואמרו לי שהמבצע תקף גם בחנותמישהו יודע אם ההנחות גם בחנות או רק באתר?
(באתר כתוב רק באתר אבל מנסיון זה לא תמיד נכון..)
דברתי איתם היום ואמרו לי שהמבצע תקף גם בחנותמישהו יודע אם ההנחות גם בחנות או רק באתר?
(באתר כתוב רק באתר אבל מנסיון זה לא תמיד נכון..)
לא יודעת מה קורה לגבי עגלות, אבל אני שנה שעברה בבלאק פריידי קניתי בכפל מבצעים, גם מבצעי בלאק פריידי וגם 30% הנחת יומולדתאפשר לממש על המבצע גם הנחת יומולדת?
או שזה או או
הייתי היום באחד הסניפיםאפשר לממש על המבצע גם הנחת יומולדת?
או שזה או או
לכאורה כן. לא כולל הטבות מועדון (יומולדת או נקודות)משהו יודע האם הדרים כארד שקונים דרך CAL תקף באתר של שילב?
כתוב שלאהאם אפשר לממש יותר מכרטיס אחד בקניה
מתחברת למועדון לפי תז של בעל הכרטיסאיך מבצעים את הנחת היום הולדת באתר ?
לפני המעבר לכרטיס אשראיבאיזה שלב יכלת לממש את הנקודות,
לאחר מילוי פרטי הVIP,
או רק לאחר ביצוע התשלום?
מה זה מה שקונים דרך קאל אפשר הסבר...משהו יודע האם הדרים כארד שקונים דרך CAL תקף באתר של שילב? האם אפשר לממש יותר מכרטיס אחד בקניה?
כנ"ל,יש עכשיו 20% בשילב על עגלות דונה.
יש לי הטבת יומולדת בשילב שאני לא צריכה
אשמח לתת את ההטבה למי שמעוניינת (אני ירויח את הנקודות)
יוצא כולל כל הנחות לדונה X
2000 ש"ח (אפשר לעשות משלוח לכל מקום בארץ)
מי שמעוניינת שתכתוב לי
לאשקונים בשילב שיש הנחת יומולדת חייבים לשלם בכרטיס של מקס VIP?
לא מספיק הת.זלא
מספיק הת.ז.
לא הבנתי איך הגעת ל2000?יש עכשיו 20% בשילב על עגלות דונה.
יש לי הטבת יומולדת בשילב שאני לא צריכה
אשמח לתת את ההטבה למי שמעוניינת (אני ירויח את הנקודות)
יוצא כולל כל הנחות לדונה X
2000 ש"ח (אפשר לעשות משלוח לכל מקום בארץ)
מי שמעוניינת שתכתוב לי
ההנחה של היומולדת היא לא על כל הסכום.לא הבנתי איך הגעת ל2000?
באתר אחרי הנחה של 20% יוצא 2312, תורידי 30% יומולדת יוצא 1618.4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים