עדכונים ומבצעים מבצעי 2021 למעצבים

• הוסף לסימניות
ואיך אני יודעת מה הסיסמא שלי?
לא זכור לי שכתבתי שכתבתי שם סיסמא:|
שירות הלקוחות שלהם זה דרך המייל, נכון?

• הוסף לסימניות
ואיך אני יודעת מה הסיסמא שלי?
לא זכור לי שכתבתי שכתבתי שם סיסמא:|
שירות הלקוחות שלהם זה דרך המייל, נכון?
כן, ואפשר פשוט לעשות איפוס סיסמה (אם לא הולך נסו דרך הרשמה, הקנייה תמיד תשמר על שם המייל שלכם) עם המייל שאליו קיבלתם את הקבלה (ומסתבר שאתו ביצעתם את הקניה).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה לעשות מנוי לאדובי סטוק. מתי יהיו הנחות רציניות?

• הוסף לסימניות
ב"ה

אשמח להתעדכן - האם יש בקרוב מבצע קיץ בקרוקובלוק?
אם לא, מתי יש אצלם בדר"כ מבצעים?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע עם יש מבצע בפונטביט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתוקף עד ה- 03/08

פונט montana להורדה חינם, גם לשימוש מסחרי.

Montana-Fonts-10508397-1-1-580x387.jpg

• הוסף לסימניות
לפונטים יש אשכול מיוחד שפתחה @רְפָאֵל, כדאי להעביר את זה לשם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הורדתי, באמת פונט יפיפה. אהבתי את ההתכתבות שלו עם "שלוק" של אאא, במבט ראשון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1629357801729.png

המבצע זמין לשימוש אישי בלבד
היום בלבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע על 100 קרדיטים ל-123RF ב-39$, החיסרון הוא שאלמנט באיכות גבוהה ב-123RF עולה כמה קרדיטים.

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע על 100 קרדיטים ל-123RF ב-39$, החיסרון הוא שאלמנט באיכות גבוהה ב-123RF עולה כמה קרדיטים.
יפה.
למצטרפים חדשים יש 10$ קופון על כל רכישה.
מופיע בקישור הנ"ל בתפריט למעלה (או כאן, כך גם אני ארוויח...)
כך שיצא לי 29$ סה"כ.
קניתי.
פחות משקל לקובץ (גם אם לפעמים צריך להשקיע כמה), עדיף מאשר לבקש פה תמונות משאטר'...

אולי גם להזין קופון GOOD15 יביא להנחה של 15% גם שם, מי יודע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבילת מוקאפים גדולה, ספרים, פוסטרים, מגזין, יוצר סצנות, כריות מסגרות ועוד, ב-29$

• הוסף לסימניות
חבילת ענק של 50 פונטים מקצועיים באנגלית ב-9$ בלבד:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה