מבצע בבזק

• הוסף לסימניות
לידיעתכם מדי פעם בזק עושה מבצעים ואינה מפרסמת זאת, אלא רק באתר בזק.
זה המבצע הנוכחי.

http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/750m-offer.aspx
מבצע 750 דקות

מהיום מתקשרים לנייח ולסלולרי בלי חשבון!
מבצע "750 דקות" ללקוחות קו הטלפון של בזק

עכשיו בבזק – מבצע מיוחד ללקוחות קו הטלפון הקיימים:
מצטרפים למבצע ונהנים מקו טלפון ו- 750 דקות שיחה ליעדים נייחים וסלולריים, כולל תא קולי ושיחה מזוהה ב- 49.90 ₪ ל- 3 חודשים!

בכפוף לתקנון המבצע
המחירים כוללים מע"מ
המבצע ניתן ללקוחות קו הטלפון של בזק ובהתאם לתנאי המבצע
בתוקף עד 4.7.12

• הוסף לסימניות
ומה קורה אחרי ה 3 חודשים?

• הוסף לסימניות
אחרי 3 חודשים אפשר לצאת מהתוכנית או להשאר בה בעלות גבוהה יותר.

• הוסף לסימניות
וכל הרעיון בזה.
שתשכחי לעבור לתוכנית אחרת (מבצע אחר...)
ותשארי עם העלות הכפולההההההההההההההההההההההה.
זה טריק.

הם הציעו לי להעלות מהירות 3 חודשים בחינם (מה כ'פת לי. הא?) ואח"כ בעלות של.. לא זוכרת
בקיצור. מה המטרה. הם לא פראיירים של אפ'חד.
שימו לב.
אני ישכח אחרי שלוש חודשים להתקשר לבטל וזה פשוט-
י-מ-ש-י-ך-! הבנו?

בהצלחה
ואגב.
רחלי. תודה על השיתוף.
ושאלתי.
למה הפסקת להעלות את הקומיקסים המתוקים שלך? זה הפסיק שם במשפחה? (רציתי לעשות מנוי רק בשביל זה.. אבל אם זה הפסיק.. ;) )

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הא, תודה!
אז לעשות מנוי ??? ;) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;773433:
וכל הרעיון בזה.

הם הציעו לי להעלות מהירות 3 חודשים בחינם (מה כ'פת לי. הא?) ואח"כ בעלות של.. לא זוכרת
)

אבל הם הבטיחו שהם יצרו קשר אחרי 3 חדשים ואם אני לא אצור קשר זה מתבטל

• הוסף לסימניות
בא נראה.
עד היום בכל המבצעים הם בחיים לא התקשרו!
אולי זה כתוב בחשבונית בקטן
ובקשר למתבטל צריך לבדוק.
אני לא נגד בכלל
אני רק מזהירה שצריך לבדוק.
זה הכל.

• הוסף לסימניות
אגב, אם כבר מדברים פה על בזק אז משום מה נראה לי שאנשים לא יודעים אבל לכל בעלי הקו אינטרנטי (012, 013) שמשלמים לבזק גם קו-קל וגם על תשתית, לאחרונה התבטל הצורך בלהחזיק קו-קל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה