מבצע בחברת חשמל

• הוסף לסימניות
יש מבצע שמסתיים היום בחברת חשמל
עד 20% הנחה
למי שצורך הקיץ פחות מהקיץ אשתקד
הרשמה פשוטה באתר שלהם
www.iec.co.il

אם לא יועיל, לא יזיק,...
לאף אחד לא תזיק הנחה בחשבון החשמל הגדל וגדל...

• הוסף לסימניות
ללא עלות. ללא התחייבות. התקשרתי לחברת חשמל 103 ענו לי תוך דקה,לא סיימתי להסביר למה אני מתכוונת. וכבר הודיעו לי שאני מצורפת.
בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
לדעתי מבצע שכזה מתאים למי שבאמת בזבז חשמל בשנה שעברה[באזור 1500 ש"ח ומעלה] כי בפחות מזה לחסוך 20% זה ממש גהינום...

איך אמר לי פעם מתקין מזגנים כשהתלוננתי על המחיר,
"רופא עצבים יעלה לך יותר"......

• הוסף לסימניות
נכון בת דודתי אמרה לי שהיא לא מצטרפת בגלל לחץ קבוע: האם תעמוד ביעדים? והחיסכון שיושג לא יהיה שווה לה.
אבל אני למשל לא מתכוונת לבדוק, אם יצא יצא. יכול להיות שיהיה קיץ פחות חם וכו'. אולי נצא יותר? אי אפשר לדעת לכן כשזה לא מחייב לכלום-הצטרפתי.

• הוסף לסימניות
לא הייתי בונה על קיץ קריר!!!

אבל זה נכון שאם יוצאים לשבועיים נופש זה משתלם.

• הוסף לסימניות
תודה על ההקפצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה