מידע שימושי מבצע בסופר פארם לחובבי הפליימוביל

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין הדגמים של הפליימוביל
מישהי הזמינה את היחידת חילוץ (הכי מוצאת חן לי) ויודעת להגיד אם זה מיוצר בסין? אמור להיות רשום בצד
תודה!
מה זאת אומרת? יש בחנויות פליימוביל חיקוי סיני?????

• הוסף לסימניות
זה לא חיקוי
פליימוביל מיוצר בכל מיני מקומות, בינהם סין, מנסינוי הסיניים באיכות ירודה יותר

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין הדגמים של הפליימוביל
מישהי הזמינה את היחידת חילוץ (הכי מוצאת חן לי) ויודעת להגיד אם זה מיוצר בסין? אמור להיות רשום בצד
תודה!
יחידת המשטרה מיוצרת בגרמניה אם זה עוזר

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
יחידת המשטרה מיוצרת בגרמניה אם זה עוזר
אבל משטרה יש לו כבר הרבה...
הסינים לרוב הם עם הצבע האדום על הקופסא, לפי מה שראיתי
ולכן שואלת על היחידת חילוץ,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם המלאי מתעדכן?
נגמר היחידת חילוץ....
שווה לחכות או להזמין את המשטרה?

• הוסף לסימניות
וכמה עולה משלוח מהסופר פארם?

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהי שקנתה את היחידת חילוץ ורוצה להחליף עם המשטרה?
פשוט אזל מלאי

• הוסף לסימניות
אשדוד, ירושלים
יכולה לנסות להעביר בארץ

• הוסף לסימניות
אני הולכת לקנות עכשיו
את כאילו רוצה יחידת חילוץ ויש לך משטרה?
לא אכפת לי לקנות ולהחליף איתך

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
איזה כיף - חזר למלאי והזמנתי.
שווה!
לקחתי את המשטרה אם מענין מישהי, אבל עוד לא הגיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה