מידע שימושי מבצע בסופר פארם לחובבי הפליימוביל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות הזמנה באתר. יש מצב שאחרי שאני ישלם. יגידו לי שהפליימוביל חסר ואז אאלץ לשלם על כל ההזמנה בלי הפליימוביל?
כנראה כמו שקרה ל@מתוכנתת

• הוסף לסימניות
גם לי רשום שכל המוצרים זמינים. מקווה שיהיה בסדר

• הוסף לסימניות
המשטרה והחילוץ עולה בחנות 139 סתם לידיעה!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות הזמנה באתר. יש מצב שאחרי שאני ישלם. יגידו לי שהפליימוביל חסר ואז אאלץ לשלם על כל ההזמנה בלי הפליימוביל?
קרה גם לי
לשבחם יאמר שלא גבו דמי משלוח למרות שבגלל הביטול המחיר ירד מתחת למחיר המינימום למשלוח...

• הוסף לסימניות
אויש.
זה אומר שלא נקבל את הפלימוביל?
אזה הזמנת ומתי?
עשיתי 2 הזמנות
משטרה בבוקר- רשום שלוקט ויגיע אלי
יחידת חילוץ בצהריים- לןא נמצא ברשימה של המוצרים שלוקטו ולא חויבתי על זה

• הוסף לסימניות
מידה 2
66 טיטולים בחבילה
2 חבילות ב50 ש"ח
0.37 אג' לטיטול... זה זול!
את מכירה יותר זול?

מידה 2
66 טיטולים בחבילה
2 חבילות ב50 ש"ח
0.37 אג' לטיטול... זה זול!
את מכירה יותר זול?
באמת זול!!! אבל האיכות לא משו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה