מידע שימושי מבצע בסופר פארם לחובבי הפליימוביל

סתם לידיעה. הזמנתי באתר ב 250 ש"ח עד הבית משלוח חינם. הודיעו לי שחסר מוצרים. ועל אף זאת אקבל את ההזמנה במשלוח חינם לבית... [חיכיתי המון זמן למענה בשירות לקוחות]

הזמנתי גם את המשטרה.
היום הלכתי לאסוף וב"ה הכל היה(במכון מור)...

יש למישהי מושג איך אני יכולה לדעת אם המבצע ממשיך?
בסל קניות שלי זה מעודכן עם ההנחה.

חייבת לציין שהזמנתי פעם ראשונה דרך האתר. הגיע עד הבית תוך יום. ארוז יפה ואת בקבוקי הסבונים וכד' סגרו בדבק כדי שלא יפתח [היה חסר מוצר שהוריד מהסכום למשלוח חינם. ובגלל שהיה חסר להם לא חייבו אותי בדמי משלוח]
ממש מרוצה!! והפליימוביל גן שעשועים שווה נראה לי כל שקל :)

פשוט תעשו תשלום, ותבדקו כמובן שיש לכם מוצרי לייף ב 50 שקל בסל קניות ואז זה אמור להתקזז

מוכנה לקנות את המשטרה ב120 ש"ח
פספסתי את המצבע,
הכל היה מוכן בסל...

אני אוהבת פלימוביל יותר מהילדים שלי.
קניתי את המשטרה בסופר פארם.
אבל עשיתי לפני חודש בערך קניה ענקית באמריקן סטוקס באתר- יש להם מחירים זולים מאוד ביחס לאחרים.
המשלוח הגיע ממש מהר.
וראיתי שיש להם מבצע בלאק פריידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה