כללי מבצע גוד לייק, תודות שוות כסף!! >>> אתם מוזמנים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
איזה באסה - עכשיו אני שומע שבכדי לממש את ההטבה

התודות חייבים לעמוד בול על המספר 100
ולמי שיש יותר ממאה זה יהיה בעיה
יתכן ויוסיפו כפתור של מינוס לייק בכדי שאלה שיש להם יותר יוכלו לרדת ל100:):):)

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 111.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;950070:
התודות חייבים לעמוד בול על המספר 100
ולמי שיש יותר ממאה זה יהיה בעיה
יתכן ויוסיפו כפתור של מינוס לייק בכדי שאלה שיש להם יותר יוכלו לרדת ל100:):):)
יפה יפה...
אם אין שנה מעוברת -זכינו ב-"קדם אדר"...
[שואלין ודורשין בהלכות החג 30 יום קודם :):)...]

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם פרוג. מי שיש לו הרבה תודות אמנם לא יכול להעביר לאחרים, וגם המבצע אישי ואי אפשר להעביר את הזכות לאחרים.

אז גם אם יש לכם הרבה תודות לא ממומשות, עדיין אפשר להיטיב עם אחרים על ידי שליחת תודה למשל כאן על ההודעה הזאת
או בהודעה על הטיפ באינדיזיין כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=124854
;))עדיף בכל הודעה, כמובן...)

מקוה להבנה ושיתוף פעולה...
מיטל

• הוסף לסימניות
רציתי להודות לחברי פרוג היקרים.
וגם להנהלת פרוג!

איזה היענות מרשימה יש כאן בפורום.
אתמול פניתי לפרוג לברר על קורס כלשהו, ושם אמרו לי על המבצע גוד לייק, החלטתי לנסות את זה.
האמת לא האמנתי שזה יצליח כל כך מהר. בסך הכול העתקתי טיפ מאיזה אתר אחר... בשביל שיהיה לאנשים כאן קל לפרגן לי תודות.

אז באמת - לייק! תודה רבה! ויישר כח!

מיטל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלימלך וולו;952357:
:mad:מה איתי ?
מקווה לשיתוף מבורך.:confused:

צלצלתי לך בכל ההודעות שלך...
תכתוב עוד 12 הודעות, תודיע לי באישי. ואצלצל לך בכיף....

• הוסף לסימניות
ה-999 הוא בזכותי, קדימה...עוד אחד ואתה ה"גוד לייק" הבא...:)

קבצים מצורפים

• 2013-02-07_002730.jpg
    KB 73.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;953021:
ה-999 הוא בזכותי, קדימה...עוד אחד ואתה ה"גוד לייק" הבא...:)
ואני תרמתי את האלף. למה לא?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל המומחית;957261:
אז רק אני נשארתי בלי 100 לייקים?
תפתחי הודעה, תתרמי חומרים להשראה, טיפים, עצות, מדריכים או כל דבר שווה ערך- ואז, כולם יקליקו לך תודה בכיף!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה