יודי יהודה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מאוד מוזר אין שו םפרסום מי נבחר כי לפי מה שאני מבין לא רשום הגרלה אלא זה נשמע שהם בוחרים
צריך לבדוק מה קורה עם זה
צריך לבדוק מה קורה עם זה
זה גם חלק ממהמצאהבנוסף, לא ראיתי שום זוכה חוץ מפעם אחת שכתבו שזכה זוג שחיכה 10 שנים לילדים
את חושבת? יודעת?זה גם חלק ממהמצאה
חושבתאת חושבת? יודעת?
אני מסביר אין הגרלה ולא הייתה הגרלה הם אמרו שזה לא הגרלה אלא הם בוחרים לפי ראות עיניהם משכך הם עקפו לכאורה את חוק ההגרלות הצרכניות שהכללים והפיקוח בו הם ברורים בניגוד למבצע המעורפל הנ"לאני כמעט בטוחה שלפי מה ששמעתי בקו הטלפון של ההגרלה,
הם באמת אמרו שכל שבוע תזכה מישהי ב-8000 שח לפי הסיפור המרגש ביותר (לבחירתם)
אבל הם אמרו בנוסף שבסוף המבצע יהיו 3 זוכות ב-24000 שח כל אחת לפי הגרלה בין כל המשתפות.
אני כמעט בטוחה ששמעתי את זה ככה.
וזה מאוד מוזר אם אכן בסוף במצע הייתה הגרלה בין כל המשתתפות ולא לפי הסיפור המרגש ביותר,
למה לא פירסמו את שמות הזוכות??
ותודה @יודי יהודה על המאמץ כי זה בהחלט מקומם!
אם לא הייתה הגרלה והם גם לא אמרו שתיהיה הגרלה- זאת טעות שלנו ואין מה לעשות מול זה.אני מסביר אין הגרלה ולא הייתה הגרלה הם בחרו לבד זוכים והודיעו להם ומאוד מעניין שהמון אנים מחפשים על זוכה אחד בכל המבצע וטרם אותר אחד כזה
לא כתוב בשום מקום שתהיה הגרלה ואין שום תקנוןאם לא הייתה הגרלה והם גם לא אמרו שתיהיה הגרלה- זאת טעות שלנו ואין מה לעשות מול זה.
אבל אם לא הייתה הגרלה והם כן אמרו שתיהיה הגרלה- זאת הונאה.
אני כמעט בטוחה שאני זוכרת שהיה כתוב וששמעתי שבסוף תיהיה הגרלה בין כל המשתתפות.
ואם בסוף לא הייתה הגרלה אעפ"י שנכתב שכן תיהיה אז בהחלט שווה לבדוק את זה חוקית...
(אני לא מבינה בזה בכלל אחרת הייתי נכנסת בשמחה לעניין...)
מצטרפת להנ"ל. רק לכי תחפשי עכשיו איפה בדיוק ראית את זה...אני כמעט בטוחה שאני זוכרת שהיה כתוב וששמעתי שבסוף תיהיה הגרלה בין כל המשתתפות.
זה עמוד הפרסומת הרשמית , שום הגרלה לא מוזכרתמצטרפת להנ"ל. רק לכי תחפשי עכשיו איפה בדיוק ראית את זה...
נכון אבל גם התהליך האמיתי לא רשום שבוחרים לפי סיפור מרגשזה עמוד הפרסומת הרשמית , שום הגרלה לא מוזכרת
![]()
HUGGIES2 - גל אורן - דפי נחיתה
ms1.galoren.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים