מבצע "חבר מביא חבר"

• הוסף לסימניות
post_old.gif
18-12-2007, 15:37 #3 יעל vbmenu_register("postmenu_53177", true);
עיצוב גרפי

תודות: 68
קיבל 18 תודות ב 16 הודעות

icon1.gif

חיבים להפריח בפורום הזה את השממה.

אני כבר חיכיתי הרבה זמן שמישהו מהחברים יכתוב זאת
אני כבר ניסית בכמה דרכים להביא לכאן חברים חדשים שמתמצאים בנושאים האלו אך יש לי בעיה שאני מתגורר בבלגיה וכאן אין הרבה מהחברה שעוסקים בתחומים האלו
ולכן בקשה לי אליכם לטובתינו כל מי שיודע או שמכיר מישהו שמתעסק בתחומים האלו שיביא אותו לפרום שלנו (כמובן שיתאים לרוח האתר פרוג) ובכך נקווה לבפריח את השממה
בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה
artist מנהל פורום וידאו

• הוסף לסימניות
..

בעד!!!!
בעד!!!!
בעד!!!!
אולי נפרסם את "המבצע" גם בפורום עיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
לדעתי כל דיבור מזה שיש כאן שממה רק מבריח אנשים.

קחו את זה לתשומת לב לנסיון. פשוט תביאו דברים מענינים. וגם חברים כמובן. והעסק לאט לאט יתפוס תאוצה.

חיים.

• הוסף לסימניות
"יש דברים בגו"
אני ניסתי להביא קצת דברים ואני ראיתי שאין כ"כ התעניינות רבה אז אולי חייבים ללכת בשיטה הזאת
(האמת היא שא"א להביא כ"כ הרבה דברים מענינים כי כל דבר שוקל הרבה מגה בייט כגון אנימציות וכו' ואין אפשרות או שלא בא בחשבון לעלות לאתר)

• הוסף לסימניות
פשוט מאד.
כמה מהחבר'ה כאן מכירים את פרמיאר?
בודדים, אולי עשר, ולכן אין היענות כל כך גדולה.
רוב הגרפיקאים לא נוגעים בתחום הזה, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artist;53934:
(האמת היא שא"א להביא כ"כ הרבה דברים מענינים כי כל דבר שוקל הרבה מגה בייט כגון אנימציות וכו' ואין אפשרות או שלא בא בחשבון לעלות לאתר)

מצויין. תפרט איזה דברים יכולים לתת מענה בתחום הזה שאין אותם. ואולי נצליח לארגן משו בעתיד...

נ.ב. זה נכון שזה תחום שונה מעיצוב גרפי. אבל תזכרו שפעם גם לא היה פורום עיצוב גרפי בציבור החרדי, היום זה הפורום (בהא הידיעה) בכלל בתחום הגרפיקה בעברית.

אז... תשנסו מותניים תביאו לכאן עיצות ורעינות ופתרונות לבעיות. והזמן יעשה את שלו. אל תתייאשו!
(הייתי שמח לעזור אם הייתי מבין בעריכת וידיאו)

• הוסף לסימניות
הנה אני מזה תקופה בעיצוב גרפי ולא ידעתי על הפורום הזה.

ממש לא מזמן התחלתי לקחת שיעורים בפרימייר והפורום הזה בהחלט יכול להיות לעזר.

• הוסף לסימניות
סאן דיי חזק ואמץ אתה תהנה מהתוכנה

• הוסף לסימניות
גם אני בעד!!
מחכה לקצת חיות בפורום של העורכים!
אגב אני עובדת כבר שנים עם תכנת אידיוס- אם מישו צריך עזרה - בכיף (מכירה גם את הפרימייר - אבל הפרימייר מפונק, רוצה רינדורים ולא מוכן לקבל פורמטים שהאידיוס לא מסרב להם)

• הוסף לסימניות
שירו-
ד"ש
גם אני שנים באדיוס, אף פעם לא הגבת.

• הוסף לסימניות
וואו הקפצתם משהו מ2007.....
לא הבנתי מאיפה קפץ הארטיסט הזה שלא ביקר כאן כבר שנים.

• הוסף לסימניות
מישהי שהצטרפה לפני חודשיים- כנראה לא מספיק בענינים.- הקפיצה את האשכול
אבל הוא רלונטי גם להיום.

• הוסף לסימניות
(מכירה גם את הפרימייר - אבל הפרימייר מפונק, רוצה רינדורים ולא מוכן לקבל פורמטים שהאידיוס לא מסרב להם)
הפרימייר מסתדר יופי גם בלי רינדורים.
ובגירסאות החדשות מקבל את כל הפורמטים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה