כללי מבצע טו בשבט

• הוסף לסימניות
העליתי כבר לפורום איש את רעהו את המבצע הזה.
כאן רציתי גם להתייעץ...

בשבוע האחרון צילמנו את המוצרים שלנו מחדש בצורה מקצועית (על ידי הצלמת רוזמרין, ותודה לה :))

אתמול בבוקר החלטתי מהרגע להרגע לעשות מבצע לטו בשבט ובעקבות התמונות החדשות התחשק לי לעשות משהו בכיון קצת אחר, מהיר וקל יותר, לעצב מודעה עם תמונה יפה וזהו.
בדרך כלל זה לא השפה העיצובית שלי בכלל, תמיד יש רקע נקי בתוספת וקטור שנותן את האווירה של הבית.

אז מה אתם אומרים?
סטיתי יותר מידי?
קישור למודעה אחרת עם השפה העיצובית הקבועה

קבצים מצורפים

• מבצע-טו-בשבט.png
    KB 793.3 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
זה היה מקושר לגוגל פלוס, שכנראה חסום לחלקכם, עכשיו זה הועלה מחדש.
תודה וסליחה.

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור לחרוג מידי פעם
רק נראה לי לישר דחוף את ה-45%
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בגדול- מהמם
לא יושב טוב הקיר עם המזנון... מין קוקטייל של פנים/חוץ לא ברור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1174056:
בגדול- מהמם
לא יושב טוב הקיר עם המזנון... מין קוקטייל של פנים/חוץ לא ברור
בכזה בית צילמנו.. אולי באמת כשזה בתקריב זה נראה לא מובן, לא חשבתי על זה.. אני מעלה תמונה רחוקה יותר, שתביני.

קבצים מצורפים

• אקורדיון בית קוקי.png
    KB 908 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בסופו של דבר, אם אני רוצה להזמין :) כמה זה עולה??

• הוסף לסימניות
בעקבות שאלות בתיבה הפרטית.
יש מגוון של 16 גוונים של עץ לבחירה.
קישור לקטלוג שלנו בדרופבוקס.
בדף האחרון יש את פירוט הגוונים והטקסטורות.

והמחיר הסופי הוא 140 ₪ לכל השלישיה (במקום 255 ₪)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה