כללי מבצע לכרטיסי ביקור לרגל היום עיון

הכרטיסים יהיו מוכנים ונקבל אותם שם? מתי משלמים?

אני לא הספקתי לעשות....
איך אני ידע אם אני בתוכו או לא??

שלחתי אתמול את התיקונים לכרטיס ביקור נא להדפיס אותו ולא את הראשון, תודה

אני מעוניין
שלחתי
מחכה להודעה האם מודפס.

זכור לי משנה שעברה שהצטברו אצלך מלאי ארגזים ענקי!
לי יש אפשרות לקחת לפני סוף השבוע את הכרטיסים שלי מאלעד או מבני ברק (לא זוכרת איפה בדיוק אתה ממוקם) אני בירושלים.
אז אם שלי יודפס עד יום חמישי-שישי בבוקר אוכל להקל מעליך במקום להביא את זה ליום העיון.

אביגדור, קיבלת את המייל שלי אתמול?

צודק. אני מהמבטלים ברגע האחרון, פשוט בכלל לא אחזתי ראש איפה נמצאים.
הלקוחה רק היום ענתה לי [השלישית] ואני עובדת סביב השעון לסיים משהו. בקושי נושמת.
ובכל זאת צודק שזה לא צריך לבוא על חשבונך.
אני מוכנה לפצות אותך ולשלם לך על הכרטיס הנוסף.
אולי תסכים לי בהמשך להדפיס אותו או שלא. מה שתחליט.
בכל אופן, הזמנתי אז אשלם לך על 3 כרטיסים.

מגיע לך.

ובהזדמנות אשמח לדעת אם כבר אני רואה שאתה כותב פה, אם קיבלת את הקובץ האחרון המתוקן שלי. זה חשוב לי מאד מאד לדעת.

מצטערת שאני לא מסוג הלקוחות ששולחים הכל מוכן ופיקס בפעם הראשונה. יפה מצדך שאתה לא מתעצבן עלי.

אבקש להרשם להדפסת כרטיסי ביקור

אפשר עוד להירשם?

שלחתי לאימייל את הכרטיס ביקור, האם יש צורך להרשם בכ"ז כאן? אם כן - הרי בקשתי.

דני, זה אשכול מלפני שנה בדיוק.
הכרטיסים השנה - אם הבנתי נכון - יהיו מוכנים רק יום או יומיים לפני היום עיון.

תודה!!! מחמם את הלב היחס הנעים כל כך, גם למתחילים באתר.

נכתב ע"י ariels;279066:
דני, זה אשכול מלפני שנה בדיוק.
הכרטיסים השנה - אם הבנתי נכון - יהיו מוכנים רק יום או יומיים לפני היום עיון.

נכתב ע"י בננה;279093:
מה איתי?? :(

טרם שאלת - ונענית.

חחחחח... גדול!

ככה זה שלא קוראים הכל.... :)

הייתי מציעה לנעול את האשכול הזה.. ע"מ למנוע בלבול! במיוחד אחרי ההקפצות האחרונות!!

עדיין רלוונטי ב1000 כרטיסים ב125? אם כן אני מועניין תודיעו לי. בבקשה.

נזכרתי קצת מאוחר...
אבל עדין רלוונטי כרטיסי הביקור לתערוכה???

כרטיסי ביקור

כרטיס ביקור כמו ההצעה של פרוג-שהדפיסו כללי על אף שעבר הזמן להצטרף

כמה עולה ?? אם נרצה עתה??

2*1000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה