כללי מבצע לכרטיסי ביקור לרגל היום עיון

• הוסף לסימניות
האם חד צדודי ודו צדודי אותו מחיר?

• הוסף לסימניות
האם המחיר הוא על צבעוני?

• הוסף לסימניות
מצטרפות!!! לאלף אחד... :)

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת ל1000 יח', רק תסבירו לי בדיוק לאן לשלוח את המייל עם הPDF ואיך אפשר לקחת את זה (אני מירושלים)

• הוסף לסימניות
אני מזמין 2000.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כרטיסי ביקור

אני מעוניין (שלחתי באימייל ובקשתי 2000 כרטיסים לעצמי) מתי הדדליין האחרון לשליחת כרטיסים של לקוחות?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת ב-1000 כרטיסים. תודה!

• הוסף לסימניות
לי נשאר עדיין משנה שעברה..
אך אולי אעשה השנה סוג נוסף, עד מתי אני יכול להחליט?

יש לי גם בבית תערוכה שלמה מהכרטיסים של כולם..:)

• הוסף לסימניות
מצטרפת. עד סוף השבוע אדע כמויות. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם אפשר גם בגודל לא אוניברסלי? לקוחה מתעקשת על גדל גלויה.
מלבד זאת, אם אספיק אז גם בשבילי...

• הוסף לסימניות
לא ניתן במחיר מבצע הזה גודל אחר.
תבוא הודעה נפרדת על מועד סיום ההרשמה ומועד סיום שליחת הכרטיסים.

• הוסף לסימניות
מתחילים לחמם מנועים.

ניתן להמשיך להירשם עד סוף שבוע זה.
ניתן לשלוח את הכרטיסים עד יום ראשון הקרוב.

תודה.
המשיכו להביא לקוחות ולהרוויח.

• הוסף לסימניות
בשבילי הזמנה אחת.
ואולי עוד אחת.

• הוסף לסימניות
מצטרפת. כמויות בהמשך.

• הוסף לסימניות
גם אני

• הוסף לסימניות
למי אפשר לפנות בכדי להדפיס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה