מבצע מעניין ב'אור החיים'

• הוסף לסימניות
יש מבצע מוזר / מעניין ב'אור החיים' - ספרים, יש רשימת ספרים טובים ב-9.90 ש"ח (!) בלבד!!!
הספרים בכריכות רכות, בחלקם מצאתי דפקט קל (כמו דפים הפוכים, דפים ריקים בהתחלה)
לדעתי - שווה כל שקל!!!
חלק מהספרים שיש שם: מחנה הקיץ של אדון הוא, שידוך מרפי, הילדים מהעיתון, בחצר שלנו, המון ספרים על גדו"י וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;672945:
בחלקם מצאתי דפקט קל (כמו דפים הפוכים, דפים ריקים בהתחלה)
מצטרפת בחום להמלצה
גם אני קניתי שם כבר כמה ספרים ללא שום דפקט!

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה למה בעלי קנה לי ספר מתנה סתם באמצע יום בהיר בלי סיבה מיוחדת....

אבל לא נורא אני לא יגלה לו שאני יודעת כמה זה עלה, זה באמת אחד הספרים מהרשימה שכתבו למעלה

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב - 9.90 ש"ח!!! בבני ברק את הספר של שרה פכטר: "עוד תגיעי רחוק" (מומלץ!!!!) וכן ספר של מ. קינן משהו כמו "כנפיים..." (לא זוכרת בדיוק את שמו, ולא יכולה לבדוק עכשיו, כי החבאתי אותם שבעלי לא יגלה את זה עכשיו.. בעוד שבוע, נגיד, כשהוא ירצה לקנות לי מתנה אני אגיד לו שחסכתי לו התלבטויות.... יש במדף ה... בארון... ספר מצוין, "רק תכתוב כה מילים כי זה עצם העיקר, תעטוף יפה ותכין לי על הכרית עם איזה כוס שוקו חם, ו... תשכח ממני לשעה קלה....")

• הוסף לסימניות
קניתי גם אני את "עוד תגיעי רחוק", וראיתי שיש שם גם את "אוהבים אותך ילד". הבת שלי בכיתה א' התחברה עמוק עמוק לספר הזה, והיא רק מחכה שיצא חלק ב'.

• הוסף לסימניות
אגב, מה זה באמת הספר של מ. קינן?
(3012, לא שאלתי אותך, אלא את מי שכבר קרא :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;673156:
אגב, מה זה באמת הספר של מ. קינן?
(3012, לא שאלתי אותך, אלא את מי שכבר קרא :))

ספר יפהפה ומומלץ כתיבה יפה וקולחת...
בעלי קנה לי כמה ספרים ואח"כ ראיתי את הפרסומת בעיתון.....

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו. לא יאומן.
הספרים הטובים נחטפים. בערב יגיע עוד משלוח.
מחנה הקיץ של אדון הוא ב-10 שקלים...מי היה מאמין?

• הוסף לסימניות
זה רק בבני ברק או בכל הסניפים? (יש בבית שמש?)

• הוסף לסימניות
בכל הסניפים.

• הוסף לסימניות
היינו והתאכזבנו. הרבה ספרי צדיקים מאותה הוצאה שכותביהם לא מוכרים, אבל יש לכל הפחות הסכמה.
ספרים נחמדים ליום יום לא מצאנו.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי והתאכזבתי ,כמעט ולא היו ספרים במבחר.
משהי מכירה את הספר השבר - איזה מותחן של כותב לא מוכר בהוצאת מייזליק ספרים? מישהו יודע לתת לי עליו ביקורת?

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי והתאכזבתי, הו רק ספרי צדיקים

• הוסף לסימניות
גם אני התאכזבתי.
'השבר' נראה לי מתח ובלגן, לא בשבילי.
ראיתי ספר של מ.קינן לא זוכרת את שמו.
מומלץ? איזה סגנון זה? מישהי מכירה?
(נוי, היית בסניף ר"ע בב"ב? שם רוב השולחן היה ספרי הצדיקים האלו..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;674705:
גם אני התאכזבתי.
'השבר' נראה לי מתח ובלגן, לא בשבילי.
ראיתי ספר של מ.קינן לא זוכרת את שמו.
מומלץ? איזה סגנון זה? מישהי מכירה?
(נוי, היית בסניף ר"ע בב"ב? שם רוב השולחן היה ספרי הצדיקים האלו..)
הייתי במודיעין עילית. כנראה מלאה כל הארץ דעה.

• הוסף לסימניות
מה שלדעתי מומלץ זה כמובן מחנה הקיץ של אדון הוא, הספר של מ. קינן- למי שאוהב את הסגנון ואוהב סיפורים סיפורים ו"עוד תגיעי רחוק" שרק שמעתי שהוא מוצלח לא קראתי.
לגבי ספרים לילדים וספרי צדיקים אני לא מתמצאת...
ברבי עקיבא היה הכל והרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה