מבצע משכנע

• הוסף לסימניות
:)מחפשת רעיון למבצע שימשוך לקוחות משהו מקורי .מה היה מושך אותכם -בתור לקוחות? או רעיון שבעלי החנויות מבינכם עשו ותפס טוב .לחנות מתנות כלי בית וטקסטיל
אני מחפשת לדעת מה אותכם היה מושך מנסיון אבל לא המבצעים הרגילים כמו השני ב50% אלא משהו מפתה יותר

• הוסף לסימניות
אולי כל מי שקונה מעל סכום מסויים מקבל... עכבר אלחוטי...;)

• הוסף לסימניות
להכניס כרטיס מתנה בכל קניה, גירוד...
לאפשר בקניה מסכום מסויים יש קופסת הגרלות- מספר קופסאות עטופות מרשים מאד, כל הקונה מסכום X בוחר קופסה. יש מתנות של מגנט מתנה, ויש 2%הנחה בקניה הבאה ויש...

• הוסף לסימניות
אותי היה מושך מחיר מוזל במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;926071:
:)מחפשת רעיון למבצע שימשוך לקוחות משהו מקורי .מה היה מושך אותכם -בתור לקוחות? או רעיון שבעלי החנויות מבינכם עשו ותפס טוב .לחנות מתנות כלי בית וטקסטיל
אני מחפשת לדעת מה אותכם היה מושך מנסיון אבל לא המבצעים הרגילים כמו השני ב50% אלא משהו מפתה יותר
:eek:

• הוסף לסימניות
בחנוכה ראיתי פרסומת של חנות (לא זוכרת איזו)
שפרסמו שמי שיוצא לו ג' בסביבון לא משלם!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מבצעים כאלו, שכל מה שאבוא לקנות יהיה במבצע.
לא אחד פלוס אחד(כי לא תמיד מוצאים פריט שני, וסתם לוקחים דברים)
לא אחד והשני בחצי מחיר(כי אז בטוח אני לוקחת רק אחד, והשני ממש מיותר לי)
לא למלאות חותמות, ולא לקנות כמה פעמים,
לא מתנות שעולות עוד כסף,
ולא 50 אחוז לקניה הבאה.

מבחינתי המבצעים הטובים ביותר זה 20 30 40 50 אחוזי הנחה, כאן ועכשיו!

• הוסף לסימניות
מנסיוני - גם 60% הנחה לא יתפוס אותי, לך תדע מהו המחיר המקורי...
מה שכן, ישנה חנות למתנות וכלי בית באזור שלי, שבחצי מהפעמים שאני עובר לידה, הכיס שלי חוטף... הם פשוט שמים על חלון הראווה מוצרים - לרוב בסגנון פינוקים - שעון מעניין, סט כוסות יפה, מכשיר שימושי - והכל - עד 30-35 שקלים, לא יותר. כשהמחירים מצויינים בגדול ובצורה מושכת.
עשו כן וראו ישועות. הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרעכץ;927091:
מנסיוני - גם 60% הנחה לא יתפוס אותי, לך תדע מהו המחיר המקורי...
מה שכן, ישנה חנות למתנות וכלי בית באזור שלי, שבחצי מהפעמים שאני עובר לידה, הכיס שלי חוטף... הם פשוט שמים על חלון הראווה מוצרים - לרוב בסגנון פינוקים - שעון מעניין, סט כוסות יפה, מכשיר שימושי - והכל - עד 30-35 שקלים, לא יותר. כשהמחירים מצויינים בגדול ובצורה מושכת.
עשו כן וראו ישועות. הצלחה!

חידשת לי זה רעיון קצת אחר .ואולי יהיה עוד כמה? מה אתם לא אוהבים מבצעים? מה עם בעלי העסקים אולי עשיתם פעם מבצע שתפס חזק:p:):p

• הוסף לסימניות
מ-ת-נ-ו-ת!
אנשים אוהבים לקבל מתנה. זה מביא אותם!
יש לכם מפיצי ריח? זה משהו שתמיד כיף לקבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה