- הוסף לסימניות
הם באמת תיכננו....הם גם אמרו אתמול שבשעה 21:00 יהיה ירי לבאר שבע וגוש דן ולא כך היה
הם הכינו את המסרטות וקרה להם פשלה,
זה נפל על מסגד בתוך הרצועה.
הם באמת תיכננו....הם גם אמרו אתמול שבשעה 21:00 יהיה ירי לבאר שבע וגוש דן ולא כך היה
מצאו תירוץ.דובר הג'יהאד:
דחינו הצעה להפסקת אש הומניטרית כיוון שישראל רצתה שהיא תהיה בזמן עלית היהודים להר הבית. מה שלא אפשרי מבחינתנו,
וכרגע זה לא על הפרק.
אין לי קישור לאפליקציות האלה אבל מצאתי לך את זה https://support.google.com/chrome_w...d=637954665418510231-3888509440&rd=2#10745467מישהו יכול להביא לי קישור לכומתה וצבע אדום,
הסרתי את ההתקנה כי זה לא פעל כמו שצריך.
ואני לא מצליחה למצוא קישור להתקנה מחדש...
מישהו יכול להביא לי קישור לכומתה וצבע אדום,
הסרתי את ההתקנה כי זה לא פעל כמו שצריך.
ואני לא מצליחה למצוא קישור להתקנה מחדש...
אין לי קישור לאפליקציות האלה אבל מצאתי לך את זה https://support.google.com/chrome_w...d=637954665418510231-3888509440&rd=2#10745467
זה רק מצפצף לי (כמו שהיה קודם),
לא יודעת לעזור לךזה רק מצפצף לי (כמו שהיה קודם),
ולא כתוב לי איפה ההתרעה.
תלחצי על זה וזה יראה לך.זה רק מצפצף לי (כמו שהיה קודם),
ולא כתוב לי איפה ההתרעה.
הענין הוא שבמלחמה הקודמת זה כן קפץ לי.תלחצי על זה וזה יראה לך.
זה לא קופץ על המסך אבל אם לוחצים זה פותח את ההתראות.
אולי משהו בהגדרות...הענין הוא שבמלחמה הקודמת זה כן קפץ לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: