קשה לקרוא לזה "מבצע". כל מה שהחברה הזו עושה זה לעזור לך לקנות מחנויות בחו"ל שלא שולחות לארץ מוצרים.נכתב ע"י א' גליק;1041247:המבצע עדיין רלוונטי?
נכתב ע"י יניב;1042121:זה הגיע היום!!!!
אחלה טאבלט! הגיע מהר, עובד מצויין, מעלה את היצירתיות לגבהים חדשים...
(חבל רק שהעט הגיע ללא מחק... בקטנה)
למי שדואג לגודל המשטח, זה די מספק (לי לפחות), מגיע עם 4 כפתורים ואופציה להוספה של חיבור אלחוטי.
המשטח מרגיש טוב ואני מבסוט חבל"ז.
היי יפה לך, עם מה התקשקשת? גימפ/מייפיינט/קריטה?נכתב ע"י יניב;1042121:זה הגיע היום!!!!
אחלה טאבלט! הגיע מהר, עובד מצויין, מעלה את היצירתיות לגבהים חדשים...
(חבל רק שהעט הגיע ללא מחק... בקטנה)
למי שדואג לגודל המשטח, זה די מספק (לי לפחות), מגיע עם 4 כפתורים ואופציה להוספה של חיבור אלחוטי.
המשטח מרגיש טוב ואני מבסוט חבל"ז.
ככה זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 166270
וזה מה שעשיתי בינתיים...:
צפה בקובץ המצורף 166272
זה העט הראשון שלי... וההתלהבות בעיקר מהיבוא המהיר.נכתב ע"י Magic Brush;1042126:ממה ההתלהבות? (יו, זה נשמע גועלי)
זה העט הראשו שלך וההתלהבות מעצם העט?...
או שכבר היה לך וההתלהבות מהדגם?
פשוט אני רוצה לדעת אם יש בדגם הזה ספציפי משהו מיוחד ושווה לי להצטרף מהר מהר לפני שנגמר המבצע?
יש מלא תוכנות... הורדתי את התוכנות שבאים איתו ועד שהאלמנט ירד התקשקשתי עם ה-Autodesk SketchBook Express 2011 (שכבר הספיקה לרדת...) וזה מה שיצא.נכתב ע"י trew;1042130:היי יפה לך, עם מה התקשקשת? גימפ/מייפיינט/קריטה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים