מבצע על לוח ואקום דגם CTH470

• הוסף לסימניות
חושב שכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;1041247:
המבצע עדיין רלוונטי?
קשה לקרוא לזה "מבצע". כל מה שהחברה הזו עושה זה לעזור לך לקנות מחנויות בחו"ל שלא שולחות לארץ מוצרים.
אתה יכול להכנס לאמזון ולחפש שם את המוצר הזה, לגשת לאתר הזה (או ל"מסטופ", שזה אתר דומה) והם יעזרו לך להביא אותו לארץ.
כדי לפרסם את עצמם הם לוקחים מוצרים מחו"ל שהם יקרים בארץ ומראים לך כמה יעלה המוצר דרכם (שזה אומר קניה באמזון+משלוח שלהם) לעומת המחיר בארץ שהוא הרבה יותר יקר.
גם אם הם יחליטו להציג מוצרים אחרים בחודש הבא למשל, עדיין תוכל לגשת לאמזון, לחפש את המוצר הזה ולקבל מהם הנחיות איך לייבא אותו.
המחיר יהיה גבוה אולי ב-10 ש"ח...
למעשה תוכל לחפש איזה מוצר שתרצה באמזון, להעתיק את הקישור של האתר לכאן: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon ולקבל הצעת מחיר של המוצר+משלוח.
(הם מוכרים את המוצר ב-382 ש"ח, ודרך הקישור זה עולה 388 ש"ח)

אגב, אתמול קיבלתי מהם הודעה שהמשלוח כבר בארץ (הזמנתי...) והוא בדרך הביתה.

• הוסף לסימניות
זה הגיע היום!!!!
אחלה טאבלט! הגיע מהר, עובד מצויין, מעלה את היצירתיות לגבהים חדשים...
(חבל רק שהעט הגיע ללא מחק... בקטנה)
למי שדואג לגודל המשטח, זה די מספק (לי לפחות), מגיע עם 4 כפתורים ואופציה להוספה של חיבור אלחוטי.
המשטח מרגיש טוב ואני מבסוט חבל"ז.

ככה זה נראה: :)
צפה בקובץ המצורף 166270

וזה מה שעשיתי בינתיים...: :D
צפה בקובץ המצורף 166272

קבצים מצורפים

• IMG_1389.JPG
    1.1 MB · צפיות: 18
  • Bamboo Test.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1042121:
זה הגיע היום!!!!
למי שדואג לגודל המשטח, זה די מספק (לי לפחות), מגיע עם 4 כפתורים ואופציה להוספה של חיבור אלחוטי.

ממה ההתלהבות? (יו, זה נשמע גועלי)
זה העט הראשו שלך וההתלהבות מעצם העט?...
או שכבר היה לך וההתלהבות מהדגם?
פשוט אני רוצה לדעת אם יש בדגם הזה ספציפי משהו מיוחד ושווה לי להיצטרף מהר מהר לפני שנגמר המבצע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1042121:
זה הגיע היום!!!!

ככה זה נראה: :)
צפה בקובץ המצורף 166270

וזה מה שעשיתי בינתיים...: :D
צפה בקובץ המצורף 166272
היי יפה לך, עם מה התקשקשת? גימפ/מייפיינט/קריטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1042126:
ממה ההתלהבות? (יו, זה נשמע גועלי)
זה העט הראשו שלך וההתלהבות מעצם העט?...
או שכבר היה לך וההתלהבות מהדגם?
פשוט אני רוצה לדעת אם יש בדגם הזה ספציפי משהו מיוחד ושווה לי להצטרף מהר מהר לפני שנגמר המבצע?
זה העט הראשון שלי... וההתלהבות בעיקר מהיבוא המהיר.
לגבי דברים ספציפיים... אני לא מכיר את השוק עדיין, רק אומר שזה עט עם 1024 דרגות, משמש גם כמשטח מגע, אופציה לאלחוט, קל וקומפקטי (אני אוהב ניידות), עושה את העבודה ולא כואב בכיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1042130:
היי יפה לך, עם מה התקשקשת? גימפ/מייפיינט/קריטה?
יש מלא תוכנות... הורדתי את התוכנות שבאים איתו ועד שהאלמנט ירד התקשקשתי עם ה-Autodesk SketchBook Express 2011 (שכבר הספיקה לרדת...) וזה מה שיצא.
התקשקשתי גם עם מייפיינט אבל לא עשיתי כלום (לפעמים מרוב מברשות לא עושים שום דבר...)

• הוסף לסימניות
יניב גירית אותי לגמרי אני בטוח מזמינה........

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין לקנות יש להם מבצע עכשיו שמוריד 14$ מדמי המשלוח.
זה מה שהם שלחו במייל:
"ה- 4 ביולי, יום העצמאות האמריקאי, מהווה באופן מסורתי גם יום קניות וסימן לתחילתן של מכירות סוף עונת הקיץ.
מסטופ מצטרפת לחגיגה ומעניקה 4 דולר הנחה, בנוסף להנחות הקבועות הניתנות על רכישה דרך עמודי אמזון או איביי באתר מסטופ.
<table cellpadding="10" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td valign="top" width="260"> בסך הכל, 14 דולר הנחה על מחיר השילוח!

מבצע מיוחד זה הינו בתוקף החל מהיום ועד ליום חמישי, ה- 4 ביולי בחצות שעון ישראל.

</td> <td width="200">
</td> </tr> </tbody> </table> איך זה עובד?
נכנסים לאמזון או לאיביי ארצות הברית דרך מעבר בעמוד אמזון או עמוד איביי באתר מסטופ
ורוכשים מוצרים לבחירתכם.
עם קבלת אישור ההזמנה, מעבירים אלינו העתק לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בציון
"מבצע 4 ביולי".
$14 יופחתו מחשבון הובלת החבילה עם מסטופ מארצות הברית לישראל.

רכישות מהנות!"

• הוסף לסימניות
גמאני קיבלתי היום!,
איזה התרגשות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה