מבצע על שם הטוב ביותר!!

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
'קיפון מובינג'

(keep on moving)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1491366:
לא שירי, הוא כבר חוזר מעבודה!
בעצם נתת לי רעיון - הוא הרגע קם מהשינה ומה שעל הקוצים - זה הארוחת בוקר שלו.. :D
ככה אני היתי נראת היום בבוקר כשקמתי מהמיטה! ועוד בקור הזה... :mad:

הוא ברור קם הרגע מהשינה.
הלחיים הורדרדות, העיניים הטרוטות, הפרצוף הנפוח.
והקוצים המפוזרים.

• הוסף לסימניות
הבת שלי קראה לו: "קיפוד קודקוד"

• הוסף לסימניות
שמוליק קיפוד :)

אפשר לשדרג אותו בהטיה של שמאל...

• הוסף לסימניות
1. קפיץ.

2. אמא, אין לי מה לעשות!!!

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1491221:
קיפוח - זה כמו תפוח?..

כן... יש שם איזה תפוח, לא?
וגם לש' מקופח, הוא נראה כך...
קיפוד+ תפוח+ מקופח= קיפוח....

• הוסף לסימניות
קיפוץ.

• הוסף לסימניות
אני רואה שעוד לא קיבלת שם שישביע את רצונך. אולי תעצמי לו עין אחת ותקראי לו קיקלופ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1493508:
אני רואה שעוד לא קיבלת שם שישביע את רצונך. אולי תעצמי לו עין אחת ותקראי לו קיקלופ...

באמת קשה לבחור.. אני מבולבלת מרוב הצעות!

• הוסף לסימניות
ספיחי שמיטה :)

• הוסף לסימניות
קיפודאון
אוף-קיפוד

• הוסף לסימניות
מערת קוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה