כללי מבצע פונטייפ | לאור ריבוי השאלות בפרטי

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאור ריבוי השאלות לגבי המבצע שהעלנו, אענה כאן על כל השאלות הנפוצות.

א. המבצע בתוקף עד סוף השנה הלועזית.
ב. הגופנים הכי בסיסיים תומכים ניקוד מושלם זאת אומרת שגם הניקוד תחת ה'ר' וה'ד' יושבים מושלם. (הניקוד הוא ניקוד של אופן טייפ)
הסיבה: בפונטייפ סבורים שפונט שלא תומך ניקוד מושלם הוא פונט נכה.

ג. אין הבדל אם הטקסט נוקד דגש+ניקוד או ניקוד+ דגש
ד. ניתן לקבל את כל הגופנים הן עם סיומת TTF והן בסיומת OTF
ה. ניתן להמיר את הגופנים הבסיסיים לגופנים שתומכים בלוק מקראי, אותיות 'ע'-'ל' חליפיות וליגטורות ב1:2.
ו. ניתו להמיר לאופן טייפ סטנדרט 1:10
ז. ההמרה לפרו 1:20
ח. המרה לאקספרט מסלול 30 + תוספת 200 ש"ח או במסלול 60 1:40
ט. משך זמן בחירה: 4 חודשים במסלול 30.
6 חודשים במסלול 60
י. ניתן לבחור גם את כל הפונטים שיוצאו לאור בתקופת הבחירה.
יא. תשלומים בכ. אשראי עד 6 תשלומים במסלול ה30, ועד 10 תשלומים במסלול ה60.
יב. במסלול ה60 משקלים ניתן לשלם כהוראת קבע על מנת לא להעיק על מסגרת האשראי. (לבירור תנאי התשלום במסגרת זו יש להתקשר למשרדינו בטל 02-9999130 בין השעות 9:00-17:00)

נ.ב. ניתן להרשם למועדון ולקבל 100 נקודות רכישה מתנה (נקודה = שקל)
הכנסו לאתר לפירוט מסלול הנקודות
www.fontype.co.il

אם ישנן עוד שאלות, נא לשאול כאן באשכול ולא בפרטי

בברכה
אליהו פריד

• הוסף לסימניות
א. אם הבנתי נכון אצלכם ברירת המחדל הוא כמו הפרו של פונטביט ומסטרפונט, שלוקחים הון תועפות על התוספת בתמיכה בניקוד.

ב. ממבט ראשון המבצע לכם לא הייתה נראת לי אטרקטיבית במיוחד לעומת המבצע של פונטביט, אני דוקא שקלתי לכתחילה ללכת על המבצע של פונטביט.

אבל מצד שני כבר יש לי מספיק של פונטביט, ואולי באמת כדאי לנסות משהו אחר לשם שינוי.
למען האמת כבר רכשתי 120*3 (360) משקלים שבפועל מצאתי את עצמי משתמש באופן סדיר אולי ב10% בפועל. יוצא ששילמתי נגיד 1800*3 (לא כולל מע"מ) בשביל 30-40 משקלים שאני משתמש בפועל.

צריך לחשוב על זה.
בכול אופן הקטע של התמיכה בניקוד מדוייק מאוד מדבר, וגם הקטע של האפשרות של תשלומים כהוראת קבע שלא חוסם לי את הכרטיס.
אולי תוכל לפרט כאן יותר על הקטע של הנקודות? את זה לא כ"כ הבנתי

• הוסף לסימניות
בבקשה להעלות את הקטלוג של הפונטים שנוכל לראות במה מדובר כי להרבה אנשים ואני אחד מהם האינטרנט חסום
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בר מזל
אין סיבה שהאתר www.fontype.co.il יהיה חסום.
תבקש מנתיב או רימון או מי שחוסם לך שיפתחו אותו, והם יעשו את זה

• הוסף לסימניות
בר מזל

• הוסף לסימניות
האם המבצע של פרוג לתת שובר 250 ש"ח בקניה אצלך מתנגש עם המחירים שהצגת כאן?

• הוסף לסימניות
אוהב0ישראל: אין התנגשות, חברי זהב מקבלים 250+100

• הוסף לסימניות
זו חברה יחידה שבה נאמר:
יש כפל מבצעים
יש מבצע פרוג'
יש מבצע מועדון לקוחות'
ויש מבצע דמי חנוכה
ויש - - -
לב רחב של בעל החברה
שבונה לך פונטים
בדיוק לפי הדרישות שלך
כאילו אתה הלקוח הכי חשוב שיש.

חברה,
תזדרזו
לפני שהחברה תמנה
עשר אלף לקוחות
ואז תצטרכו לחכות בתור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;331452:
בר מזל
אני גר בחו"ל ואני משתמש בחברה חרדית שקוראים לה J NET והכל חסום חוץ ממה שרוצים צריך להזמין מיוחד שיפתחו ולא שייך שאני כל יום יפתח משהו אחר אין לדבר סוף
על כן בבקשה שיעלו את הפונטים ב- PDF

• הוסף לסימניות
אני משתמש ב PC אבל תיאורטית OpenType הוא תקן שמתאים גם למק, וכל הפונטים של fontype הם opentype

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה