כללי מבצע פונטים הכי שווה שיש!

• הוסף לסימניות
אגב
. צריך לפרסם את האשכול הזה
אני כלל לא שמתי לב אליו פתאום אותו ראיתי בטעות...
אולי תפרסמו גם באיש את רעהו ככה נגיע בעזרת ה' ל50 !!

• הוסף לסימניות
מעונינת אם נגיע ל50

• הוסף לסימניות
אגב
. צריך לפרסם את האשכול הזה
אני כלל לא שמתי לב אליו פתאום אותו ראיתי בטעות...
אולי תפרסמו גם באיש את רעהו ככה נגיע בעזרת ה' ל50 !!

אוקיי.
אעלה לשם קישור לאשכול הזה...
העניין הוא שבאיש את רעהו הדברים עפים במהירות.....

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו אנחנו ב-15 רוכשים!
יש לנו עד יום שישי להגיע ל-50...
פרסמו בכל קבוצת גרפיקאים אפשרית..........
(סליחה שאני נודניקית, אבל זה ממש ממש שווה!)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
emoji_u1f44d.png

אם יהיו חמישים.

(רק שאח"כ לא נרד עד לעשר, כמו בסדום:))

• הוסף לסימניות
מעונינת

• הוסף לסימניות
מעונינת!

• הוסף לסימניות
גמאני!

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת

• הוסף לסימניות
רוצה גם ועדיף שיהיו 50

• הוסף לסימניות
כמה יש בנתיים?

• הוסף לסימניות
קדימה, מי עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה