מבצע קפה עלית

• הוסף לסימניות
חברת עלית הוציאה באחרונה מארז מיוחד של קפה נמס 200 גר' + קופסא קטנה של 50 גר'.

למרבה הפלא בחנויות שבאיזו מגורי החליטו לקחת את ההטבה לעצמם, פירקו את המארזים, ומוכרים כל חבילה בנפרד במחיר רגיל :(.

האם זה חוקי? האם גם אצלכם זה כך?

• הוסף לסימניות
כתוב על האריזות לא למכירה בבודדים?
אם כן זה לא חוקי

אני רואה שעושים את זה בהרבה צרכניות קטנות
אולי אפשר ללכת עם זה להנהלת הצרכניה
אולי יעזור משהו

• הוסף לסימניות
כל מיני מכולתניקים מסכנים עושים את זה
זה לא חוקי
אבל לא הייתי אומר מילה..

• הוסף לסימניות
השאלה באיזה מחיר הם מכרו כל חלק?

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד
הבעל מכולת ליד ההורים שלי עושה את זה באופן קבוע וזה ממש מעצבן

• הוסף לסימניות
מה זה משנה לך אם זה מותר או אסור ומה ההלכה אומרת?;)
השאלה אם אתה רוצה לקנות קפה ולקבל עוד קפה קטן.
תנסה לבקש ממנו, ואם לא, לקנות במקום שנותן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1379330:
מה זה משנה לך אם זה מותר או אסור ומה ההלכה אומרת?;)
השאלה אם אתה רוצה לקנות קפה ולקבל עוד קפה קטן.
תנסה לבקש ממנו, ואם לא, לקנות במקום שנותן.
שאלו מה החוק אומר לכן שאלתי מה ההלכה אומרת

• הוסף לסימניות
בעיקרו אם תשימו לב הם מוחקים את הברקוד מהקפה הקטן כדי שלא יעשו את זה, ולכן רק מכולות קטנות יכולות להחליק את הענין של הברקוד. לפי דעתי אין אם זה בעיה חוקית (ודאי שלא הלכתית) הוא קנה את הקפה- וזה רכושו וזכותו לעשות מה שרוצה. אבל את כצרכן- ביכולתך להצביע ברגליים ולקנות במקום אחר- רצוי מאד לידע את הבעלים שאת קונה במקום אחר כיון שהוא לא נותן את המבצע של עלית. ולא רק את הקפה- הייתי אומרת משהו בנוסח: "רציתי לעשות פה קניה לחג אבל אני רואה שאצלכם אין מבצעים אפילו מה שיש בכל החנויות כמו עלית- אז נצטרך לותר על הקניה", והולכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1379383:
בעיקרו אם תשימו לב הם מוחקים את הברקוד מהקפה הקטן כדי שלא יעשו את זה, ולכן רק מכולות קטנות יכולות להחליק את הענין של הברקוד. לפי דעתי אין אם זה בעיה חוקית (ודאי שלא הלכתית) הוא קנה את הקפה- וזה רכושו וזכותו לעשות מה שרוצה. אבל את כצרכן- ביכולתך להצביע ברגליים ולקנות במקום אחר- רצוי מאד לידע את הבעלים שאת קונה במקום אחר כיון שהוא לא נותן את המבצע של עלית. ולא רק את הקפה- הייתי אומרת משהו בנוסח: "רציתי לעשות פה קניה לחג אבל אני רואה שאצלכם אין מבצעים אפילו מה שיש בכל החנויות כמו עלית- אז נצטרך לותר על הקניה", והולכת.
בעיני ראיתי בחנות גדולה [אחד מסניפי נתיב החסד] שעובדים עם ברקוד, וליד הקופאית היה קופסת קפה מלפני המבצע עם ברקוד, ומי שקנה קפה העבירו במכשיר את הקופסא עם הברקוד...
[כששמתי לב שעל השולחן יש שני קופסאות קפה אמרתי לקופאית שלקחתי רק אחד, והיא אמרה שזה בסדר:confused:;)]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1379385:
???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הלחץ.
שאלו מה זה משנה לך מה ההלכה אומרת לו, ואם הוא עשה ביושר או שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה