מבצע רפאלי לפרוגיסטים

• הוסף לסימניות
רפאלי יקרנים.. לא יעזור המבצע.
וחוץ מזה, קצת מחשבה, מה יעזור לרפאלי שפרוגיסט יקנה ממנו? למה שההנחה תהיה משמעותית?

לכו לחנויות הידועות במחירים הטובים שלהם, ואל תשתכנעו משטויות...

מחילה אם פגעתי ברגשותיו של מאן דהו..

• הוסף לסימניות
כמו לכתוב ההטבה לקוראי עיתון X [המחולק חינם], ברור שאין בזה שום מבצע.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה יש לך נגד רפאלי, אני דווקא הגעתי לשם כמה פעמים דווקא בגלל שהוא נתן לי מחיר הכי נמוך מכולם, וגם מאוד נהניתי מהשרות שלהם.

• הוסף לסימניות
רפאלי מחיר נחמד וסביר, ושירות מצוין.
חבל להשמיץ סתם.

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב-אין לי שום דבר נגדם, חלילה. אבל מה לעשות, רפאלי יקרנים.
אני לא משמיץ, וכ"ש שלא "סתם"...

מעולם לא עשיתם השוואה מול חנות אחרת!
מקסימום חנות אחת שתיים.. מה גם שצריך לדעת מול מי להשוות.

אין לי בעיה עם מה שאתם כותבים, באמת שלא.. וגם אתה גבריאל.

.

• הוסף לסימניות
לאחרונה רכשתי כמה מוצרים, ולאחר השואה, גם בזאפ, קבלתי את המחירים הזולים ביותר!

• הוסף לסימניות
זה כנראה תלוי בסוג המוצר.
כי לא פעם ולא פעמיים שילמתי הרבה יותר יקר...

בכל אופן, אני לא הולך להמשיך ולהתווכח..
אני חושב שזה מיותר.

• הוסף לסימניות
יש להם שירות טוב.
מחירים זולים לאחר השוואות בזאפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה