כללי מבצע ר"ה של פונטביט זה מה זה לא בשבילנו! לנו יש מבצע פרוג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולם;1378804:
למה אתה חושב שפרסמתי לפונטייפ, אני מעלה שאלה האם כשצריכים לשלם לניקוד בנפרד, זה עדיין יוצא זול פר משקל או שזה עדיין משתלם לקנות בפונטביט
אני משער שאנשים שקונים פונטביט פשוט מעוניינים במשקלים שלהם. זול/יקר פר משקל זה לא השיקול היחיד.

• הוסף לסימניות
האם ניתן להשתמש בקרדיטים האלו בשביל לבחור מהקטלוגים של שנת 2015 ו2016?

• הוסף לסימניות
למה לא? אם אתה קונה 300 משקלים ויש לך זכות בחירה לשנתיים, אני לא רואה סיבה שלא תוכל

• הוסף לסימניות
אני לא צריך מהם שלוש מאות משקלים.

אם הייתי יודע שאני אקבל זה זה ב100 מקלים הייתי לוקח בשמחה.

• הוסף לסימניות
הרשמה במייל - למען הסדר הטוב

אני רואה שלא ברור לי בדיוק מי, כמה ואם סגור סופית
אז כל המעוניינים להצטרף למבצע מתבקשים לשלוח אליי מייל ולכתוב את שמם ואת כמות המשקלים שהם רוצים.
רק מי שרוצה באופן סופי וסגור לגמרי, בבקשה.
ניתן ללחוץ על הקישור ולהגיע למייל שלי.

• הוסף לסימניות
אני שואל שוב, בחבילה של ה100 משקלים האם תהיה זכות בחירה בקטלוג של 2015 ו2016?

• הוסף לסימניות
יש לך זכות בחירה של חצי שנה. מה שתספיק תספיק, לא?

• הוסף לסימניות
עד כה לא נרשם אף אחד אצלי במייל. האם כל המתעניינים נרדמו?

• הוסף לסימניות
אין מצב ליותר מחצי שנה?...

• הוסף לסימניות
לפי מצב ההתעניינות הנוכחי לא נראה לי שהמבצע יצא לפועל, לידיעתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובי123;1382839:
לפי מצב ההתעניינות הנוכחי לא נראה לי שהמבצע יצא לפועל, לידיעתכם.

חברה... חבל לפספס
אני כבר בניתי על זה:confused:

• הוסף לסימניות
גם אני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובי123;1384480:
המבצע לא יתקיים.

למה?
אם עד מחר יצטרפו עוד כמה לקבוצה המבצע יתקיים אי"ה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה