מבצע שווה ביותר ב envato elements תבניות וורדפרס ותוספים

• הוסף לסימניות
גילו נאות אני לא מרוויח כלום דרך הקישור שאני יפרסם
קיבלתי היום במייל envato elementss על מבצע שווה ביותר שבמחיר של 19 $ לחודש בחיוב שנתי בסך 228 $ מקבלים גישה למעל 335 תבניות ותוספים לוורדפרס ללא הגבלה של הורדות בנוסף לזה גם גישה להורדה של אלפי תמונות ווקטרים ועוד ועוד וגם גישה לכל הקורסים שלהם אונליין
המבצע הוא עד 20/11
https://elements.envato.com/pricing?ec_promo=tuts_email&utm_medium=email&utm_campaign=elements_tuts-email_WP_nov15_2017&utm_content=elements_tuts-email_WP_nov15_2017+Version+A+CID_ad730ad9a37f4221d4ed706e6a338be0&utm_source=tuts_email&utm_term=GET WORDPRESS NOW

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על העדכון
גם אני קיבלתי הודעה זו
חשוב להדגיש שהתבניות שלהם צריכים תרגום לעברית, וכן צריך לבדוק כל תבנית האם היא תומכת rtl.
מניסיון שלי איתם כשיש תקלות ובאגים הם אומרים שאין תמיכה לאתרים שתורגמו לשפה העברית.

• הוסף לסימניות
האתר הזה הוא שוק ובשפה המקצועית זה נקרא מרקט פלייס שכל אחד בא למכור את המוצרים שלו ותמיד צריך לבדוק גם כשקונים ישיר מטים פורסט מול כל תבנית האם זה תומך ב rtl בדרך כלל אם התבנית כבר נמצא שם תקופה יש כבר מישהו ששאל את השאלה בתגובות אם זה תומך ב rtl יש מפתחים שמצהירים שלעולם לא יוסיפו תמיכה rtl ואז צריך לקחת את זה בחשבון לפני שקונים

• הוסף לסימניות
איפה ממליצים לקנות תבניות עם תמיכה של RTL?

• הוסף לסימניות
יש שכותבים את זה במפורש כחלק מהיתרונות של התבנית ויש אפשרות לחפש בלשונית של תגובות comments מחפשים rtl ואז רואים לפי התשובות אם יש תמיכה או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה