בטחוני מבצע "שומר החומות"

מצב
הנושא נעול.
ועכשיו יש להם עוד 10 דקות

אזעקה (16:08:48 11/05/2021):
איזורי התרעה: אזור תעשייה הדרומי אשקלון, אשקלון, זיקים, כרמיה
---------------------
יישובים: אזור תעשייה הדרומי אשקלון, אשקלון, זיקים, כרמיה

נשלח דרך כומתה - צבע אדום

השאלה אם המציאות מאפשרת שם לצאת מהממ"דים
כל דקה אזעקה

אני מבין שההוראה שלא לצאת הוא כנראה בעיה נקודתית במערכת כיפת ברזל שמכסה את השטח הזה שכרגע תוקנה, ומשום כך היה פגיעות משמעותיות!

אני מבין שההוראה שלא לצאת הוא כנראה בעיה נקודתית במערכת כיפת ברזל שמכסה את השטח הזה שכרגע תוקנה, ומשום כך היה פגיעות משמעותיות!
כתבתי את זה לאחר שדיווחו ש"הוסר" ההוראה שלא לצאת מהבתים
אז כתבתי שההזעקות לא מאפשרות לצאת מהבית אפי' שצה"ל מאפשר כבר.

יש עכשיו עדכון מיוחד לגבי אשדוד?

פיקוד העורף לתושבי אשדוד: הישארו במרחבים המוגנים עד להודעה חדשה.
לפי זה
אני מבינה שיודעים על מטחים
ולא בעיה במערכת
לא?

שומעים כל הזמן בומים באשדוד

מלחמת גוג ומגוג- אמרו שזו תיהיה מלחמה ברוחניות... :( :( :(
תכלס אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת יקרה אז..
ואנחנו מקווים שעכשיו המשיח יגיע
מומלץ נראה לי להכין את הבגדים למשיח נראה להקב''ה כמה אנחנו מחכים לו ורוצים אותו באמת!

ניסים ונפלאות
16:48 - לפני 2 דקות
צחי דבוש - הכתב הצבאי של גלי צה"ל

נתון מדהים: שליש מהרקטות שירו ארגוני הטרור מעזה התפוצצו בתוך שטח הרצועה. רוב התמונות של אזרחים פצועים בעזה - פגיעות של חמאס והג’יהאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה