דרוש מידע מבצע שמירת הלשון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני משיגה את המערכת של "שומרי אמונים" - נראה לי ככה זה נקרא - תוכנית של למידת הלכות שמירת הלשון בבתי הספר היסודיים, וביצוע מבחנים חודשיים....
אני רוצה ליצור איתם קשר ואינלי מושג איך להגיע אליהם, ואם בכלל השם שרשמתי הוא אכן השם שלהם.
אשמח לקבל מידע ממי שיודע משהו על זה או כל דבר אחר בנוגע ללימוד הלכות שמירת הלשון כתוכנית בית ספרית.
וכן הארגון של משפחת הלפרין - שניתן לקבל מהם ערכות של לשון הרע לא מדבר אלי. יודעים איך משיגים אותם?
אשמח לתשובה.
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני משיגה את המערכת של "שומרי אמונים" - נראה לי ככה זה נקרא - תוכנית של למידת הלכות שמירת הלשון בבתי הספר היסודיים, וביצוע מבחנים חודשיים....
אני רוצה ליצור איתם קשר ואינלי מושג איך להגיע אליהם, ואם בכלל השם שרשמתי הוא אכן השם שלהם.
אשמח לקבל מידע ממי שיודע משהו על זה או כל דבר אחר בנוגע ללימוד הלכות שמירת הלשון כתוכנית בית ספרית.
וכן הארגון של משפחת הלפרין - שניתן לקבל מהם ערכות של לשון הרע לא מדבר אלי. יודעים איך משיגים אותם?
אשמח לתשובה.
תודה
נראה לי התכוונתם לזה
"משמרת השלום"
02-5379160

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה