תח"צ מבקר בקריית ספר שמתנהג בצורה מזעזעת הרבה מעבר לסמכויתיו איך ניתן להתלונן עליו?

• הוסף לסימניות
תושבי ק"ס ,ישנו איזה מבקר שחורג כל הזמן מהתפקיד שלו
א, תמיד הולך עם משקפי שמש גם מתי שאין שמש בכלל...כדי לשוות לעצמו מראה מפחיד
ב, דואג כל הזמן לחנך את הנוסעים תוך כדי צעקות רמות תשבו ,תזוזו לתת לי לעבור ואוי למי
שלא הביא לו כרטיס מייד.... וזה מקצת מהדברים.. והכל תוכ"ד צעקות מפחידות שילדים רועדים ממנו
אני מאמין שנוסעי התח"צ בק"ס וודאי יודעים במי מדובר
השאלה איך מטפלים בו????!!!!!

• הוסף לסימניות
ישנו איזה מבקר שחורג כל הזמן מהתפקיד שלו
אין פה איזו חריגה מתפקיד (זכותו של בן אדם ללבוש משקפי שמש מתי שהוא רוצה, וכל עוד הוא לא פוגע פיזית ו/או דורש דברים שאין לו סמכות מצד החוק הוא לא חורג מהתפקיד גם בעניין הזה)
בהחלט יש פה התנהגות לא נעימה, ואפשר להתלונן לחברה ולמשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
חח
נתן לי פעם קנס, אחרי שהבטיח לי וכמעט נשבע לי ש"אני אדאג לך ולא יהיה לך קנס, נשבע לך"
וכמו טיפשה נתתי לו פרטים ומיד הוציא לי מהמכשיר קנס של 100 ש"ח, ביטלתי אותו, אגב, אבל הוא באמת מנסה להפחיד,כאילו שזה התפקיד שלו

• הוסף לסימניות
תפחידו אותו בחזרה, אתם לא נראה לי ילדים.
לגמרי

אני בדרך כלל שפקח צועק על מישהו, מתערב וצועק עליו חזרה
אומר לו את האמת הפשוטה שהוא סך הכל עובד אצלנו ושיתנהג יפה ומי הוא בכלל
ואם הוא מתעצבן ומקלל אז כבר אני יודע שעשיתי לו "אחלה יום"

• הוסף לסימניות
אין פה איזו חריגה מתפקיד (זכותו של בן אדם ללבוש משקפי שמש מתי שהוא רוצה, וכל עוד הוא לא פוגע פיזית ו/או דורש דברים שאין לו סמכות מצד החוק הוא לא חורג מהתפקיד גם בעניין הזה)
בהחלט יש פה התנהגות לא נעימה, ואפשר להתלונן לחברה ולמשרד התחבורה
לא יעזור להתלונן קווים לא מתפקדים לא מוצאים אוטובוסים בזמן וכו' ולא עוזר להתלונן

• הוסף לסימניות
לכאורה אפשר לבקש ממנו כל פעם להראות תעודה מזהה שהוא באמת מבקר
לא מכיר את החוק
אבל סביר להניח שלא כל אחד יכול לטעון שהוא מבקר
זה אמור קצת לערער לו את הבטחון העצמי...
ע"פ החוק חייב תג זיהוי, לא תעודה.

• הוסף לסימניות
ע"פ החוק חייב תג זיהוי, לא תעודה.
תודה.
אמור מעתה: דרשו ממנו [כל אחד בנפרד] להציג תג זיהוי, כמובן שזכותם לנסות לקרוא מקרוב מה כתוב ואם זה באמת שלו והוא לא לקח משכן שלו שבדיוק הלך לישון, אפשר גם להחמיר ולהעתיק את מספר הזיהוי כדי לברר בחברה שזה לא מזויף.
כמובן צריך לחשוב טוב אם מותר לצער אותו בהנחה שהוא יהודי, כדי למנוע ממנו לצער אחרים, והאם באמת זה מונע וכו.

• הוסף לסימניות
לא יעזור להתלונן קווים לא מתפקדים לא מוצאים אוטובוסים בזמן וכו' ולא עוזר להתלונן
אז תתלונן למשרד התחבורה
זה בטוח יותר יעיל מלהתלונן בפרוג.
אם כוונתך היחידה היא לקבל אמפתיה אז בכבוד, הריני נותנת את שלי.
אם אתה רוצה לעשות משהו אז המקסימום הוא לפנות לכל גוף רשמי אפשרי

• הוסף לסימניות
אז תתלונן למשרד התחבורה
זה בטוח יותר יעיל מלהתלונן בפרוג.
אם כוונתך היחידה היא לקבל אמפתיה אז בכבוד, הריני נותנת את שלי.
אם אתה רוצה לעשות משהו אז המקסימום הוא לפנות לכל גוף רשמי אפשרי
הרעיון הוא לא אמפתיה, הוא שנמאס שלא מתייחסים אלינו כמו בני אדם ומזלזלים בנו
נ.ב
לא התלוננתי רק בפרוג מה שכתבתי הוא מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
ישנם הנחיות ברורות ע"פ חוק :
נציג בעל הרישיון יפנה בנימוס אל כל נוסע בדרישה להציג ולמסור לו את כרטיס הנסיעה
או את אמצעי הכרטוס שברשותו, ובייחוד בעת פניה לאוכלוסיה מבוגרת, ילדים ובעלי
צרכים מיוחדים
בנוסף ישנם כללים לגבי אופן הלבוש שבמידה והפקח חורג מהם ניתן להתלונן עליו

קבצים מצורפים

• הנחיות המפקח על התעבורה.pdf
    1.9 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תפחידו אותו בחזרה, אתם לא נראה לי ילדים
אתה לא מכיר את הבן אדם הוא מתחיל לצרוח כמו חיה,
וגם פשוט שאלתי איך להתלונן עליו וחץ מזה שהוא מתנהג ככה גם לילדים ונשים שלא מעיזים להחזיר לו
וממילא תגובתך לא קשורה

• הוסף לסימניות
וגם פשוט שאלתי איך להתלונן עליו וחץ מזה שהוא מתנהג ככה גם לילדים ונשים שלא מעיזים להחזיר לו
וממילא תגובתך לא קשורה
שלח דיווח למשרד התחבורה שהפקח מפחיד נשים וילדים, בדיוק מה שכתבת פה, זה יסתיים תוך כמה ימים

• הוסף לסימניות
להסריט אותו בסיטואציה אופיינית, ולשלוח לאתר חדשות חרדי כדוגמת JDN
או אפילו רק לשלוח לשירות הלקוחות של קווים, ולאיים שבמידה והוא לא יפוטר, תפיצו ברשתות החברתיות

• הוסף לסימניות
או אפילו רק לשלוח לשירות הלקוחות של קווים, ולאיים שבמידה והוא לא יפוטר, תפיצו ברשתות החברתיות
שיימינג,
אתר מסחרי לא ישתף פעולה עם הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
מספיק אפילו רק לעשות כאילו מסריטים...

• הוסף לסימניות
וממילא תגובתך לא קשורה
התכוונתי שהגברים ידאגו לנשים ולילדים שלהם כמו שמתבקש, במקום להתבכיין ולהתלונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה