מקצועי, ברמה הכי גבוהה, זה פרוג ! (לא לחינם יש להם כמה קורסי צילום במקביל עם עשרות תלמידות מרוצות, לא, לא בגלל שהמחיר זול, בכלל לא)נכתב ע"י תjudi;964202:,מי מיכם יודע היכן כדאי ללמוד צילום מיקצועי לנשים?
נכתב ע"י tamiro;964240:מצחיק אותי שאנשים מחפשים פה בפרוג המלצות למקומות לימוד. זה כמו להיכנס למסעדה ולבקש המלצות למסעדה
קצת הגינות... בחיי
* אי אפשר לחשוב בי כחסיד של מי
שנהו כאן[/ QUO
צודק,מסכימה,אך מאחר ואני חדשה באתר ובעקבות תגובתך הבנתי שפרוג עורכת קורסים,אז תודה,אז מוסכם שאין פה עניין של הגינות?
נכתב ע"י תjudi;964415:נכתב ע"י tamiro;964240:מצחיק אותי שאנשים מחפשים פה בפרוג המלצות למקומות לימוד. זה כמו להיכנס למסעדה ולבקש המלצות למסעדה
קצת הגינות... בחיי
* אי אפשר לחשוב בי כחסיד של מי
שנהו כאן[/ QUO
צודק,מסכימה,אך מאחר ואני חדשה באתר ובעקבות תגובתך הבנתי שפרוג עורכת קורסים,אז תודה,אז מוסכם שאין פה עניין של הגינות?
התגובה הייתה אומנם באשכול שלך
אבל תכלס.. היא פונה פה ללא מעט אנשים ששואלים את זה
לא אישי נגדך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים