מבקשת המלצה לקנית מחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב נייח שבעתיד אוכל להתמקצע גם בעריכת סרטים.
כרגע זה בקטנה.
ומה שחשוב לי שיעבוד טוב. לכתיבה. שליחת חומרים לא מידי כבדים וגם לא תוכנות מיוחדות.
( עוד שנה ויותר ארצה להתקין בע"ה)
1.איזה מחשב לקנות? מעבד? תוכנות שכן מומלץ להתקין. אדובי?
2. המלצה לחנות מחשבים אמינה ולא יקרה בירושלים
3. המלצה על טכנאי אמין להרכיב את המחשב.
תודה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב נייח שבעתיד אוכל להתמקצע גם בעריכת סרטים.
כרגע זה בקטנה.
ומה שחשוב לי שיעבוד טוב. לכתיבה. שליחת חומרים לא מידי כבדים וגם לא תוכנות מיוחדות.
( עוד שנה ויותר ארצה להתקין בע"ה)
1.איזה מחשב לקנות? מעבד? תוכנות שכן מומלץ להתקין. אדובי?
2. המלצה לחנות מחשבים אמינה ולא יקרה בירושלים
3. המלצה על טכנאי אמין להרכיב את המחשב.
תודה
1. הנתון הכי חשוב חסר טווח מחירים אבל הדברים החשובים הם מעבד לפחות I5 ודיסק מהיר לפחות 240 השאר שיקולי תקציב
2. לא קונים בחנות קונים אצל טכנאי בדרך כלל זה זול משמעותית והוא גם יציע לכם מחשב לפי הצרכים שלכם ולא לפי מה שיש במלאי.
3. כל החבר'ה הטובים נמצאים כאן

• הוסף לסימניות
אל תשקיעו לטווח ארוך

אני מתכוון , לא כלכלי להשקיע כעת על חומרה שכעת לא צריכים רק כי אולי תצטרכו בעתיד , במיוחד בתחום של עריכת וידאו שהחומר היקרה , ומשתנה די מהר.

אם מדובר על טווח של חודשים קרובים , אין בעיה.אם מדובר על טווח רחוק של יותר משנה לא כדאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה