תנור אפייה מבקשת המלצה על תנור בילט אין פירוליטי שאופה אחיד

• הוסף לסימניות
איכותי , דלת מאסיבית שאתם מרוצים ממנו מאוד.
נא לכתוב גם את המעלות וחסרונות וממה להתרחק.
דעתכם חשובה לנו כי נדפקנו עם תנורי סמג שלא אופים אחיד ואופים גרוע מאוד ועלו לנו הון תועפות אנא עזרתכם החשובה.

• הוסף לסימניות
לי יש של דה-דיטריש, מרוצה מאוד. (דגם ישן משהו כמו 10 שנים)
חסרונות: אופה מקדימה קצת יותר מהר מאשר מאחור ולכן אני הופכת את התבנית לקראת סוף האפיה.
אין נעילת ילדים לפרוליטי

• הוסף לסימניות
אין לי פירולוטי ולכן לא יכולה לתת שם דגם, אבל ככלל, מה שנוכחתי (קניתי עכשיו כמה וכמה מוצרי חשמל)-
אין משמעת לנסיון וחוות דעת על מוצרים בני 10 שנים. זה לא רלוונטי.
מצד שני- נסיון בן שנתיים ממש אינו מספק

מילכוד

:rolleyes:

(הסמיילי עבד? כיפק היי!)

• הוסף לסימניות
יש לי פירוליטי של א.א.ג. קצת יותר מחצי שנה, אני ממש מרוצה, אבל הוא בהחלט אופה קצת יותר בקדימה ואני לפעמים הופכת את התבנית באמצע.

• הוסף לסימניות
לי יש סאוטר, 10 שנים. מעולה ביותר! מומלץ.

• הוסף לסימניות
לי יש זנוסי
קניתי לפני כ8 חודשים, מרוצה מאד
אופה מעולה - לא נתקלתי בבעיות של קדימה/אחורה/למעלה/למטה..
הפירוליטי מעולה - הפעלתי רק פעם אחת לפני פסח, יצא מבריק (היה כתם שלא ירד לי עם כמה סוגי חומרים חזקים ואחרי ההפעלה נעלם)
והמחיר מעולה - עלה 2400 שח

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות נשמח לעוד תגובות.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על תנור פירוליטי של BOSCH קצת יקר מהשאר אבל איכותי

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות נשמח לעוד תגובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר 85;n4880486:
ממליצה בחום על תנור פירוליטי של BOSCH קצת יקר מהשאר אבל איכותי

גם לנו יש של בוש פירוליטי , אומנם רק חצי שנה
אבל מאד מרוצים!

• הוסף לסימניות
לנו יש אלקטרולוקס משהו כמו שנה, אופה מעולה!

אשתי אופה עוגות כמקצוע, וטוענת שהוא הרבה יותר טוב מהבוש בילט אין שיש לנו גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה