מדיח כלים מבקשת המלצות לתנור, כיריים אינדוקציה, מדיח אינטגרלי

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי מניסיונכם.
אני עומדת לקראת רכישת ריהוט ומכשירי חשמל לבית חדש.

אני רוצה שני תנורים תא אחד בילד אין פירוליטי.
אשמח לשמוע המלצות או דיס-המלצות כולל חברה ודגם.
חשוב לי שהטורבו יהיה אקטיבי ויעיל שיכול לאפות שתי תבניות ביחד באופן אחיד.

כנ"ל לגבי כיריים אינדוקציה, אני צריכה גם כיריים 4 גופי חימום, וגם של 2.

מדיח אינטגרלי, אין לי שום מושג מה לשאול אפילו, כי לא היה לי עד היום.

• הוסף לסימניות
במדיחי כלים - מומלץ בוש או סימנס, וכמובן שגם מילה.
מנסיון עם חצי אינטגרלי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי כיריים אינדוקציה
יש לי כיריים כבר שנתיים וחצי של חב' אלקטרולוקס 70 ס"מ עם 4 גופי חימום, מרוצה עד הגג!!!

• הוסף לסימניות
מדיח של בוש, אבל לא מומלץ אינטגרלי בכלל אלא חצי אינטגרלי לפי המלצה של טכנאי החברה.
מאחר ובאינטגרלי כל הלחצנים והלוח פיקוד נמצא בחלק העליון של הדלת איפה שנסגרת הדלת למעלה, וזה גורם להרבה בעיות. לאומת מדיח רגיל או חצי אינטגרלי שהלוח והלחצנים נמצאים בחוץ ולא קשור לדלת.

לגבי אינדוקציה לי יש זנוסי ואני מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;2232824:
מדיח של בוש, אבל לא מומלץ אינטגרלי בכלל אלא חצי אינטגרלי לפי המלצה של טכנאי החברה.
מאחר ובאינטגרלי כל הלחצנים והלוח פיקוד נמצא בחלק העליון של הדלת איפה שנסגרת הדלת למעלה, וזה גורם להרבה בעיות. לאומת מדיח רגיל או חצי אינטגרלי שהלוח והלחצנים נמצאים בחוץ ולא קשור לדלת.

לגבי אינדוקציה לי יש זנוסי ואני מאד מרוצה.

אוי כבר מאוחר מדי...
הזמנתי את המטבח כבר והמדיח יהיה אינטגרלי.
אין מדיחים אינטגרליים שעובדים טוב?

• הוסף לסימניות
לי יש אינטגרלי של בלומברג, מאוד מרוצה מהנקיון.
הכפתורים קצת נשחקו ולפעמים עושים בעיות,
לא יודעת אם זה בגלל שהמדיח אינטגרלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;2233295:
אוי כבר מאוחר מדי...
הזמנתי את המטבח כבר והמדיח יהיה אינטגרלי.
אין מדיחים אינטגרליים שעובדים טוב?

איזה תנור הזמנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;2234174:
איזה תנור הזמנת?

עוד לא הזמנתי תנורים.
מחכה להמלצות.
בינתיים שמעתי על פירוליטי של בוש דברים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;2234303:
עוד לא הזמנתי תנורים.
מחכה להמלצות.
בינתיים שמעתי על פירוליטי של בוש דברים טובים.

אכן, זה גם מה ששמענו רק שיש בזה חיקויים. בוש הגרמני מקורי - רק דרך משווקים מורשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה