מבקש המלצה. נושא לעוס לעוס, אבל אם אפשר עוד ביס אחד בשבילי....

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על Cintiq 27QHD Pen & Touch!
15,701 ש"ח כולל מע"מ

נו באמת, תלוי מה התקציב שלכם, ולאיזה צורך...

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על Cintiq 27QHD Pen & Touch!
15,701 ש"ח כולל מע"מ

שאלתי מבין אלו, אני יודע שהכי טובים עולים כמה אלפים טובים. אבל אני צריך רק שיהיה לי יותר נח בפוטושופ במקום העכבר. לכן שאלתי מבין הסוג הזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת התורה;2424041:
שאלתי מבין אלו, אני יודע שהכי טובים עולים כמה אלפים טובים. אבל אני צריך רק שיהיה לי יותר נח בפוטושופ במקום העכבר. לכן שאלתי מבין הסוג הזה....

זה נראה לי מתאים, אבל יש גם קטן יותר.

• הוסף לסימניות
אם אקנה את הקטן (מטעמי חסכון) אפסיד הרבה? או שכדאי בכל אופן הגדול דייקא?

• הוסף לסימניות
אני אישית משתמש כבר מעל 5 שנים בקטן, ולא מפריע לי בכלל...

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים,
מה המחיר הכי זול ללוח שאפשר ליראות את הציור עליו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ההדס;2425816:
ואם כבר מדברים,
מה המחיר הכי זול ללוח שאפשר ליראות את הציור עליו?

הכי קטן נראה לי 5 אלף.
תכנסי לאריגנט ותלחצי על סינטיק.

• הוסף לסימניות
האם לא כדאי להזמין מאמזון את הקטן?
הם שולחים אותו עד הבית, יוצא בערך 440 ש"ח לדגם עם הטאץ. כולל משלוח ומיסוי ושחרור מהמכס.
לתגובת חכמי הפורום אודה

https://www.amazon.com/dp/B010LHRFYU/?tag=quicofnow02-20&th=1

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2427030:
...ואין אחריות.

בערך. אמזון שולחים חדש לפעמים על סמך פניה במייל בלבד, בלי לבקש בחזרה את המקולקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה