מבקש לאתחל דיסק קשיח חיצוני

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה קרה פתאום שהמחשב לא מזהה את דיסק הגיבוי- דיסק קשיח חיצוני והוא מבקש לאתחל אותו. הבעיה שיש שם חומר חשוב.
יש למישהו פתרון דחוף??

• הוסף לסימניות
אהם... מישו פה יודע? לקחת את זה למעבדה? מה לעשות לו?

• הוסף לסימניות
אני יודע על אחד שהיה לו כזה דבר הוא התחל את המכשיר ואחרי זה הוא עשה לבד שחזור והוא הצליח לשחזר הכל.

• הוסף לסימניות
לא הייתי הולך על זה
תבדקי אם את מצליחה לגשת לחומר ממערכת לינוקס (לייב סידי)
אם כן אז תגבי את החומר משם ואז תעשי מה שאת רוצה
כשיש חומר חשוב לא מחשבנים עבודה העיקר שהכל יצא בשלום בלי שום סיכון

• הוסף לסימניות
אם זה מופיע לך במחשב שלי, (ונניח שיש לך וינדוס 7) תלחצי עם הלחצן הימני של העכבר על הכונן, תבחרי במאפיינים, תבחרי בלשונית כלים, ובדיקת שגיאות, (יכול להיות שזה קיים גם בxp , רק היות ואין לי xp אני לא יודע בבירור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;519977:
אם זה מופיע לך במחשב שלי, (ונניח שיש לך וינדוס 7) תלחצי עם הלחצן הימני של העכבר על הכונן, תבחרי במאפיינים, תבחרי בלשונית כלים, ובדיקת שגיאות, (יכול להיות שזה קיים גם בxp , רק היות ואין לי xp אני לא יודע בבירור.
לא מופיע המאפינים
כשאני מכניסה הוא סורק את הדיסק ולא כותב שמות הקבצים
וכשאני לוחצת לחצן ימני הוא נתקע שעה

• הוסף לסימניות
ואגב מה זה דרך לינוקס? הקישור לא ברור ומאיפה אני יביא מחשב עם לינוקס?

• הוסף לסימניות
0506000799 אבי, הוא אחלה טכנאי

• הוסף לסימניות
לינוקס זאת מערכת הפעלה אחרת הלינק באמת לא היה טוב הנה אחד מתוקן
http://www.mandriva.com/he/downloads/one/
את לא צריכה להביא מערכת עם לינוקס אלא להעלות את הלינוקס הזה אחרי שתצרבי אותו על דיסק במחשב שלך.
הוא מעלה מערכת שלא קשורה למערכת שיש למחשב שלך ולכן היא יכולה לעזור לך, הגישה לחומרה מתבצעת אחרת כך שאם זה כשל של ווינדוס בזיהוי ולא של הדיסק אז תוכלי להוציא את הקבצים בלי בעיות

• הוסף לסימניות
אצלי קרתה אותה התקלה. מה שעשיתי זה כיביתי את המחשב ואז כשהווינדוס עולה מחדש הוא נכנס ל - chkdisk עם מסך כחול. ושם נתתי לו לבצע את הבדיקה עד שהוא סיים. ברגע שהוא סיים הווינדוס עלה והקשיח עבד מצויין עם כל החומר. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כנראה הבעיה במערכת קבצים של הכונן

תנסי לכתוב ככה בשורת הפקודה:

convert X: /fs:ntfs
במקום x לכתוב את אות הכונן כונן ללחוץ אנטר לחכות עד שיגמור לכתוב ולעשות הפעלה מחדש.
נגיד אם זה כונן K לכתוב כך-convert K: /fs:ntfs

• הוסף לסימניות
לפעמים הפעולה הנ"ל יכולה לאתחל.

אם תרצי אוכל לשחזר לך את החומר -צרי קשר.

• הוסף לסימניות
נסי תחילה לחבר את הדיסק למחשב אחר

• הוסף לסימניות
חברה, זה מלפני חודשיים כבר איתחלתי אותו בלית ברירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה