לימוד נהיגה מבקש עזרה ממוקדת כדי לעבור טסט בתל אביב, נקודות תורפה כגון קיר המוות וכדומה

• הוסף לסימניות
לקראת טסט נוסף ולאחר שנכשלתי דווקא במקומות בהם לא הספקתי להתלמד טוב, כגון קיר המוות (מי שמכיר מבין...) ונסיעה בכבישים יותר משלושים קמ"ש עקיפת רכבים כדי לחזור לימין וכדומה
אני רוצה להתייעל יותר ולדעת איזה מקומות כדאי לי לעשות שוב עם מורה הנהיגה שלי
בתל אביב- יציאה ליד רכבת בני ברק
תודה מראש

• הוסף לסימניות
דוגמא מניסיון שלי
יש את זה בכמה מקומות
מעבר שמאלה מהנתיב האמצעי ולא השמאלי

1753009460237.png

וכן במקום זה יש להצמד לימין בשביל לפנות שמאלה
1753009779230.png

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מייד אחרי קיר המוות יש השתלבות עם נתיב שמגיע מלמעלה וצריך להסתכל על המראה העגולה בכביש.
ובצומת אח"כ בפניה שמאלה צריך לעשות את זה בשני חלקים, עם עצירה באמצע הצומת

• הוסף לסימניות
מייד אחרי קיר המוות יש השתלבות עם נתיב שמגיע מלמעלה וצריך להסתכל על המראה העגולה בכביש.
ובצומת אח"כ בפניה שמאלה צריך לעשות את זה בשני חלקים, עם עצירה באמצע הצומת
שזה לדעתי החלק הקשה לפעמים יותר מקיר המוות כי משום מה המראה הגדולה לא תמיד עוזרת וצריך אח"כ להביט במראת הרכב,וזה מורכב

• הוסף לסימניות
שזה לדעתי החלק הקשה לפעמים יותר מקיר המוות כי משום מה המראה הגדולה לא תמיד עוזרת וצריך אח"כ להביט במראת הרכב,וזה מורכב
אותי המורה לימד שבכל מקרה מסתכלים קודם במראה הגדולה, ואחרי שהרכב עובר את המקום של החיבור עם הכביש השני, להסתכל במראה של הרכב, בכל פעם, ולא רק מתי שלא מסתדרים עם המראה הגדולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה