דרוש מידע מברגה ומקדחה לשימוש ביתי מה ממליצים?

• הוסף לסימניות
ואגב.בקידוח חרסינה לא מומלץ להשתמש בפטישון.הפטישון מידי גס לקידוח עדין שכזה,הוא יכול לפוצץ את הקרמיקה.כך שצריך להחזיק במקביל גם מקדחה
בקידוחים בחרסינה ממומלץ מאוד להשתמש במקדח חץ והוא מגיע ע"פ רוב אם חיבור לאימפקט,
אגב.בכל קידוח דוך בממד ראוי מאוד להיועץ עם קונסטרקטור.כי זה עלול לפגוע ביציבות ובטיחות הממד.
רציני? אם אני עושה חור 6 מ"מ בשביל דיבל צריך להתייעץ אם מישהו?????

• הוסף לסימניות
בקשר למברגות והפטישונים לא רק מקיטה ובוש שווה משהו.
מברגה פשוטה לא אימפקט גם סינית פשוטה ב150 שקל מעליאקספרס בדר"כ תחזיק מעמד ולבניית סוכה זה בהחלט מתאים (יש לי אחת של חברת מאסט כבר עשר שנים רק הבטרייה נגמרת אחרי 5 דק'),
מברגת אימפקט ופטישון בהחלט לא הייתי קונה מחברה לא איכותית בגלל שמדובר במנגנון עם מורכבות והסיני יידפק מסתמא מהר אבל לא צריך לעוף למקיטה ובוש יש אמצע ואני מאוד ממליץ מנסיון של שנים על worx גם מאוד אמינות וגם הרבה יותר זולות.
דוגמא למברגה https://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=949170743&sog=h-drill&s=1&indicator=10
פטישון מצויין שמספיק לכול עבודה בבית כולל קדיחה בממד בשעת הדחק https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1014357

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה