מידע שימושי מבריחי יונים..

• הוסף לסימניות
דחוף ביותר למישהוא יש להמליץ בבית שמש
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אצל ההורים שלי היה סיפור דומה והם לכלכו לנו ממש את המרפסת סוכה ושום דבר לא עזר (גם דברים יקרים מאוד כמו מכשירים חשמליים שעושים רעש שבריח אותם וכו') ובסוף אבא שלי המציא פטנט שנשמע מוזר אבל עובד יופי:
קנה רובה אוויר. זה נראה כמו רובה פיקות קטן וטוענים אותו עם כדורי פלסטיק קטנים. וירה עליהם מלמטה - זה לא כאב להן כי מדובר במרחק גדול (שלוש קומות בערך. לא לירות קרוב מדי כדי לא להכאיב!) וזה גם לא כדורים אלימים בכלל, רק הציק להן.
ככה כמה ימים כל פעם בערב עד שהן הבינו את הרעיון והסתלקו...
לדעתי, שווה בדיקה. זול יותר מהזמנת מישהו מומחה.

• הוסף לסימניות
רצית משהו שציטטת אותי?

• הוסף לסימניות
שימי חתיכת נייר כסף רופפת, הרעש של זה מפחיד אותן
ולנו זה ממש עזר.

• הוסף לסימניות
אנחנו ממש סובלים מיונים ברמה הזויה שאין כמותה והרעיון הזה ממש נראה לנו אולי יש אפשרות ליצירת קשר עם אבא שלך לקבל תמונת מצ"ב ופרטים יותר ברורים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצל ההורים שלי היה סיפור דומה והם לכלכו לנו ממש את המרפסת סוכה ושום דבר לא עזר (גם דברים יקרים מאוד כמו מכשירים חשמליים שעושים רעש שבריח אותם וכו') ובסוף אבא שלי המציא פטנט שנשמע מוזר אבל עובד יופי:
קנה רובה אוויר. זה נראה כמו רובה פיקות קטן וטוענים אותו עם כדורי פלסטיק קטנים. וירה עליהם מלמטה - זה לא כאב להן כי מדובר במרחק גדול (שלוש קומות בערך. לא לירות קרוב מדי כדי לא להכאיב!) וזה גם לא כדורים אלימים בכלל, רק הציק להן.
ככה כמה ימים כל פעם בערב עד שהן הבינו את הרעיון והסתלקו...
לדעתי, שווה בדיקה. זול יותר מהזמנת מישהו מומחה.
אולי יש אפשרות ליצירת קשר עם אבא שלך זה ממש דחוף אנחנו סובלים מיונים ברמה הזויה שאין לתאר ואין לשער זה יהיה ממש חסד ענק ועצום תודה רבה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה