מבררת על מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
איזה דגם מומלץ? מחפשת מצלמה מקצועית מאד
הוצע לי: EOS 77D CANON
מישהי מכירה?

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך ומה התקציב שלך?

• הוסף לסימניות
איזה דגם מומלץ? מחפשת מצלמה מקצועית מאד
מישהי מכירה?
קישור לזאפ
לפי המפרט היא היא נראית בסדר - מצלמת כניסה+

Screenshot_2020-04-19-22-17-28.jpeg
Screenshot_2020-04-19-22-18-08.jpeg

השאילה כמובן מה הצורך שלך סטודיו/חוץ/מוצרים/אירועים/טבע וכו' ?
(התקציב המדובר לגביה הוא 5,299 - 2,337 ₪ לא כולל ציוד נלווה ועדשות...)

• הוסף לסימניות
מקצועית מאד
אם את רוצה מקצועית מאוד אז יש הרבה יותר מקצועיות אבל זה תלוי כמובן מה התקציב שלך...
בקנון למשל יש את הסדרה של היחידות [6D,5D,...] שהיא המקצועית
יותר מהסדרה של המאות
עריכה:
רק עכשיו ראיתי שכתבת 77D ואני חשבתי מקודם שכתבת 700D
את ה-77 אני לא מכירה כך שאין לי מושג אולי היא גם מקצועית

• הוסף לסימניות
חפשת מצלמה מקצועית מאד
סליחה שאני מביע את דעתי (העניה),
אבל.. עם כל הכבוד D77 לא נחשבת מצלמה מקצועית מאד. גם לקרוא לה 'מקצועית' יהיה פרגון נאה עבורה..
היא מצלמת 'קרופ' - מה שאומר שלחיישן שלה (משיקולים תקציביים) חתכו בגודל (בבשר החי..), וע"כ גם היכולות שלה לא שוות כלל ביחס למצלמות המקצועיות באמת, שהם בעלות החיישן המלא [פול פריים - כמו ה6D II].
(מקווה שלא הקמתי עלי את כל מחזיקי/ות הקרופ למיניהם..)

במה זה יתבטא?
כמעט בהכל (חוץ מבמראה החיצוני..).
1. התמודדות עם צילום בתנאי תאורה פחות טובים (ערב, בית לא מואר נכון, ועוד..)
2. קרופ פקטור באורך מוקד - ביחס של קנון: 1.6, בניקון: 1.5 - על 1.
3. דחיסת וזליגת פיקסלים בעייתית ביחס לאותו מספר מ"פ וגם ביותר!!
4. אוטומטית מכל הנ"ל, תופעות לוואי כמו אסא מוגברת (גרעיניות).
5. אפשרות לאפקטים תלויי כמויות אור - בוקה וכנ"ל.
לכן צלם מקצועי שמצלם אירועים גדולים - לא יופיע עם מצלמת קרופ (אני מקווה עבור המשפחה..), זה מתאים יותר לצילום חובבני מתקדם, בייתי איכותי, או צילומי חוץ שלא מיועדים לאיכות המקסימלית וכאלה.

כדי לעזור כאן בפורום להבין איזו מצלמה תענה על הצרכים הספציפיים שאת מעוניינת בהם, יהיה צורך לדעת עליהם קצת.
1. צילום טבע וספורט (סטייל נשיונל גאוגרפיק..)? חתונות? אירועים קטנים? לעבוד בתחום בצילום משפחות / ניו בורן / מוצרים / קטלוגים, וכו? או רק בייתי חובבני, משפחה, טיולים, וילדים בבית?
2. דבר נוסף - מהו התקציב עבור כל החגיגה הזאת (כולל ציוד נלווה - עדשות ייעודיות, כרטיסי זיכרון, סוללות רזרבה, פלאש, תיק, חצובה / גימבל וכו').
3. תחום ענין צילום ספציפי יותר [אגב, זה יכריע בעיקר בבחירת העדשות הרבה פחות על גוף המצלמה. מה שכן יכריע על הבודי יהיה אם זו הולכת להיות מסרטה מקצועית והיא העיקר והסטילס על הדרך, או להיפך]?

יש צורך לדעת היטב את כל זה - ואח"כ ניתן להתקדם נכון.
בהצלחה בשיעורי בית!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זוכרת את ההתלבטות הזו...
אבל בסוף החלטתי ללכת על הכי גדול (6D MARK 2)אבל זה דיי קשור לגבי הנכונות התקציב והרצון להשקיע
כי בפול פריים יוצאות התוצאות המקצועיות ביותר אבל גם מה שמתחתיו לא רע בכלל ואפילו יוצא מהמם!!
חוות הדעת שלי היא שאם את רוצה להגיע לטופ בעולם הצילום וזה מבחינתך העתיד שלך הייתי מציעה כן להשקיע עוד כסף עכשיו ולא להצטרך לקנות אחר כך עוד מצלמה בעתיד
המון בהצלחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש את ה-80D ואני מאוד מרוצה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה