נכתב ע"י הפקות על;653795:אני הולכת לקנות מצלמת וידאו מיקצועית, (תקציב - סביבות 10 אלפים ש"ח)
האם יש למישהו המלצות בשבילי?
...נכתב ע"י הפקות על;653795:אני הולכת לקנות מצלמת וידאו מיקצועית, (תקציב - סביבות 10 אלפים ש"ח)
האם יש למישהו המלצות בשבילי?
נכתב ע"י tamiro;653804:7D
וישאר לך כסף לעדשות טובות
יעוד המצלמה בעיקר צילומים עלילתיים.נכתב ע"י צל99;654084:מה יעוד המצלמה?
נכתב ע"י אמיש;654173:בתנאי שלא חשוב לה פוקוס או זום נורמלי.
האם תוכל לפרט יותר מהו הפוטנציל?נכתב ע"י צל99;654269:ומה רמת התוצר שאת רוצה להוציא?
מה הידע שלך והנסיון בתפעול מצלמות וידאו מבחינת MF?
בתקציב הזה את התוצאות הכי טובות תוכלי להוציא עם DSLR.
ה60 אולי עדיפה לך על פני ה7 בגלל המסך המפרקי ובגלל שרוב יתרונות ה7 לא יבואו לידי בטוי.
הפוטנציאל של ה60 עם 2-3 עדשות הוא עצום ואינסופי. משהו ששום מצלמה אחרת בתקציב הזה לא תתן לך.
נכתב ע"י אמיש;654173:בתנאי שלא חשוב לה פוקוס או זום נורמלי.
נכתב ע"י tamiro;654695:מה ז"א?
אני מפקס בוידאו במצלמת הDSLR שלי
והטווח משתנה לפי הצורך או הרצון שלי
(מחליפים עדשה... מה יותר פשוט מזה?)
נכתב ע"י אמיש;655074:יש לך פוקוס אוטומטי ב-DSLR? שינוי פוקוס ידנית בעת צילום וידאו ב-DSLR הוא חור בראש, ומי שחושב לקנות DSLR במקום מצלמת וידאו ייעודית, כדאי שיידע את זה.
גם בנוגע לזום: לא ראיתי הרבה שמצליחים לעשות זום בצורה חלקה (=לשנות את אורך המוקד של העדשה תוך כדי צילום וידאו ושהתנועה תהיה חלקה).
ברור שצילומי וידאו ב-DSLR יכולים לצאת נפלא, אבל זה מצריך מיומנות גבוהה ותכנון מוקפד לפני כל שוט. אופציית הוידאו ב-DSLR עדיין לא מהווה אלטרנטיבה למצלמות הוידאו הייעודיות, והן לא הולכות להיעלם בזמן הקרוב.
נכתב ע"י Shia;655167:נקודות נכונות שצריך לקחת בחשבון.
אבל יש פתרונות ואיבזור שמסייע להתגבר על הבעיות האלה (אגב, בדגם Nikon D3100 כבר יש אוטו-פוקוס בצילום וידאו...).
בסופו של דבר, אם יש יוצרים שמצלמים היום סרטים באורך מלא במצלמת SLR (ובכך חוסכים הון על עלות של פילם), כנראה שזה בכל זאת פתרון טוב לצילום וידאו.
כמובן שצריך לבדוק טוב את מידת ההתאמה לצרכים הספציפיים של הצלם.
בברירור שערכתי אמרו על הצלמה זו שיש לה הרבה בעיות כמו פוקוס איטי, ובעיה של חוסר פוקוס משום שלא ניתן לדעת מתצוגה האם אני בפוקוס או לא.נכתב ע"י רקורדית;655114:לי יש vg10e sony ואני מאד מרוצה, זה המצלמה הראשונה בקטגוריות של מצלמות מקצועיות של סוני. העוקץ- יש בה רק ערוץ סאונד אחד, אבל מבחינת וידאו- העדשה רחבה מאד, יש למצלמה יציבות מעולה, ואיכות תמונה מדהימה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים