דרוש מידע מבררת על שכונת הר נוף

• הוסף לסימניות
שלום,
מחפשת מידע על השכונה,
האם יש גם צעירים? מה סגנון האוכלוסיה?
איך המוסדות? האם יש גינות? האם יש דירות חדשות?
האם יש אזורים מומלצים יותר ופחות?
כל מידע יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
האם יש גם צעירים?
בעיקר ילדים שגרים קרוב להורים בכמה שנים שלאחר החתונה ושלא ע"מ להשתקע במקום
מה סגנון האוכלוסיה?
בערך חצי אמריקאים חצי ישראלים, הקו הכללי יותר פתוח/מודרני, (כמובן שאפשר למצוא את כל הסוגים אני מדבר על הרוב)
איך המוסדות?
מושפע מסגנון האוכלוסיה, יש כאלה שזה לא מתאים להם ושולחים מחוץ לשכונה
האם יש גינות
הרבה
האם יש דירות חדשות
קצת
לדעתי הכול אותו רעיון פחות או יותר, יש אזורים שמרוחקים יחסית מהתח"צ שזה שיקול למי שאין רכב.
חניות יש בשפע (כמעט) בכול השכונה.

אם יש לכם עוד שאלות אפשר לשאול בשמחה.

• הוסף לסימניות
השכונה מאכלסת היום הרבה חוצניקים.
בעיקר אמריקאים.
יש גם קהילה צרפתית גדולה.
יש גינות נחמדות.
לא נראה לי שיש שם היום בניה ודירות חדשות ממש.
הישנות גדולות ומרווחות אבל מסתבר שצריכות שיפוץ.
הרבה בנינים די מרווחים עם לובי גדול בכניסה.
יש אזורי מגורים יותר דת"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעיקר ילדים שגרים קרוב להורים בכמה שנים שלאחר החתונה ושלא ע"מ להשתקע במקום

בערך חצי אמריקאים חצי ישראלים, הקו הכללי יותר פתוח/מודרני, (כמובן שאפשר למצוא את כל הסוגים אני מדבר על הרוב)

מושפע מסגנון האוכלוסיה, יש כאלה שזה לא מתאים להם ושולחים מחוץ לשכונה

הרבה

קצת

לדעתי הכול אותו רעיון פחות או יותר, יש אזורים שמרוחקים יחסית מהתח"צ שזה שיקול למי שאין רכב.
חניות יש בשפע (כמעט) בכול השכונה.

אם יש לכם עוד שאלות אפשר לשאול בשמחה.
חניות ברחוב הקבלן המצב ממש קשה

• הוסף לסימניות
שאולזון מול המרכז המסחרי, לא חדש אבל ביחס לשאר השכונה זה מהעשור האחרון
זה חדש שם, הבניינים נבנו לפני 7 שנים...
האוכלוסיה די פתוחה
ומה שהולך בשבתות לא מומלץ בכלל...
בשבת זה נראה שכונה חילונית...
שיקול בנוגע לחינוך ילדים...

• הוסף לסימניות
מהכרות דרך קרובי משפחה:
האם יש גם צעירים?
יחסית מעט, והצעירים שם הם ברובם חוצניקים שעלו בעצמם, וקצת בוגרי הר נוף בעצמם.
הרבה ישראלים/ישראלים-אמריקאים עזבו.
תלוי מה אתם מחפשים.
יש איזורים יותר מרכזיים ויותר שקטים,
קרובים יותר/פחות למוסדות - חיידרים וישיבות
מבחינת תחבורה- קרוב ליציאה או בפנים יותר...

מבחינת תחבורה:
1. מאז פתיחת כביש 16 יש גישה נוחה לכביש מס' 1, אבל החיסרון הוא שרכבים מחוץ לשכונה עוברים דרכה כדי להגיע לכביש 16. בשעות אחה"צ (סיום העבודה) הרחובות רוזנטל וחי טייב עמוסים וסואנים ומשפיעים גם על סוף שאולזון.
2. רח' כנפי נשרים עד גשר המיתרים זה אתר בניה אחד גדול של הרכבת הקלה. לפעמים נהיה פקק ענק שפשוט לא זז. אולי ישתנה כשהרכבת תתחיל לנסוע שם.

• הוסף לסימניות
הגזמה פרועה!!
אני במקור מהר - נוף ובנוסף, גרנו שם גם כמה שנים טובות אחרי החתונה כך שאני מכירה את השכונה מצוין!
לפני כמה שבועות התארחנו אצל ההורים ויצאנו לסיבוב אחרי הסועדה והיינו בהלם מהמראות....
לדוג' לא מכירה שכונה נוספת בירושלים שבה רואים צעירים מטיילים עם כלבים.

אגב, מכירה זוג אברכים שגר שם והוציאו את הילד מהחיידר השכונתי כי האמא במסיבה היתה היחידה שלא צילמה והסרירטה בפלאפון..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכירה לא מעט משפחות ששוקלות לעבור בגלל חינוך הילדים
והכלבים בהר נוף זה בהחלט עוד תופעה...

• הוסף לסימניות
והכלבים בהר נוף זה בהחלט עוד תופעה...
השכונה גדולה מאוד, וקשה מאוד להכליל ולהשוות בין רחוב קצנלבוגן (האזור החרדי) לרחוב חי טייב (האזור הדתל"י)...

• הוסף לסימניות
השכונה שאני גדלתי היא לא אותה שכונה שאחי גדלים...
השכונה גדולה מאוד, וקשה מאוד להכליל ולהשוות בין רחוב קצנלבוגן (האזור החרדי) לרחוב חי טייב (האזור הדתל"י)...
נכון יש אזורים יותר ופחות אבל באופן כללי השכונה שינתה פניה ..
בעיקר שומעת מההורים שלי על הקורה בביה"ס,
בת"ת עוד יש בחירה אבל בבתי הספר נמצאים כל הסוגים...

• הוסף לסימניות
השכונה שאני גדלתי היא לא אותה שכונה שאחי גדלים...

נכון יש אזורים יותר ופחות אבל באופן כללי השכונה שינתה פניה ..
בעיקר שומעת מההורים שלי על הקורה בביה"ס,
בת"ת עוד יש בחירה אבל בבתי הספר נמצאים כל הסוגים...
אפשר פרטים?

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא שבק"ס מדובר בנוער שוליים שמגדלים כלבים ובהר נוף זה משפחות שנקראות חרדיות ושולחות את הילדים שלהם למוסדות השכונתיים וגם מגדלים כלב בבית..

• הוסף לסימניות
אני במקור מהר - נוף ובנוסף, גרנו שם גם כמה שנים טובות אחרי החתונה כך שאני מכירה את השכונה מצוין!
לפני כמה שבועות התארחנו אצל ההורים ויצאנו לסיבוב אחרי הסועדה והיינו בהלם מהמראות....
לדוג' לא מכירה שכונה נוספת בירושלים שבה רואים צעירים מטיילים עם כלבים.

אגב, מכירה זוג אברכים שגר שם והוציאו את הילד מהחיידר השכונתי כי האמא במסיבה היתה היחידה שלא צילמה והסרירטה בפלאפון..
זה נכון
אבל עדין ר ח ו ק משכונה חילונית, לא צריך להגזים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת