כללי מברשת באלוסטרייטור

• הוסף לסימניות
לפעמים פתאום המברשת באלוסטרייטור מסמנת סמל של "אין כניסה"
והכפתור לא פעיל ולא מצייר
למה זה יכול לקרות?:eek:

• הוסף לסימניות
סמל של אין כניסה אומר שאת/ה עומד/ת על שכבה נעולה.

כמו כן, אם את/ה מדבר/ת על symbol sprayer tool, שהוא מברשת סימבול, כמובן שבניסוי ראשון לשימוש יש הודעת שגיאה, כי לא מספיק לבחור את הכלי, צריך גם לבחור סימבול, כדי שה'ספריי' יידע את מה 'להשפריץ'...

• הוסף לסימניות
תודה.
אך לא מדברת בכלל על מברשת סימבול
אלא על כלי המברשת הבסיסית והרגילה של אלוסטרייטור
לפעמים המברשת לא נותנת לצייר, ורק עם כלי העיפרון אפשר לצייר.
כלומר זה גם לא משהו שקשור לשכבה...
מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
לאחר שבחרת בכלי המברשת, נסי לבחור סוג מברשת בסרגל הכלים העליון.
האם זה קורה לך בכל קובץ או בקובץ ספציפי?
אם הבעיה לא נפתרה - צילום מסך של התוכנה יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי בבית / בעבודה / אצל תלמידות
במחשבים שונים בקבצים שונים
לא הצלחתי אף פעם לקלוט מה קרה פתאום

כרגע זה כן עובד לי באלוסטרייטור, לכן אין לי צילום מסך
פעם הבאה אצלם
אבל אשמח מאוד אם משהו נתקל בזה קודם ויודע לומר לי למה
ומה לעשות
תודה!!

• הוסף לסימניות
אצלי זה קרה לפעמים אחרי שהשתמשתי ב blob brush, ומה שעזר לי זה לפתוח שכבה חדשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה