דרוש מידע מברשת חשמלית מחליקה שיער

• הוסף לסימניות
נתקלתי לאחרונה במוצר ומחפשת עליו מידע מבעלי נסיון
האם הוא מתאים לשיער מתולתל או רק לתוספת החלקה לשיער חלק
אפשר על שיער רטוב?
חברה מומלצת? בארץ או בארה"ב

אשמח לכל מידע
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
היי
היה לי את זה
מוצר כיפי מאוד אותה עבודה כמו מחליק
היה לי שיער גלי והיה עושה לי את השיער מאוד יפה

קניתי את זה אצל ספק שמכר בישראל מברשות כאלו...
עלה לי 350 ש''ח
וראיתי את זה בחנות אפריל ב720 ש''ח

• הוסף לסימניות
את זוכרת שם של חברה?

• הוסף לסימניות
אין בזה אפשרות לווסת את החום שלא ישרוף?

• הוסף לסימניות
מחפשת עוד מידע
המליצו לי על 2 מברשות שונות
מה ההבדל בניהם?
מה מומלץ יותר?
71z8ZOzFBbL._SL1500_.jpg

0738676716733_2.jpg

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
מחפשת עוד מידע
המליצו לי על 2 מברשות שונות
מה ההבדל בניהם?
מה מומלץ יותר?
צפה בקובץ המצורף 611123

צפה בקובץ המצורף 611125
נזכרתי מאוחר... את הראשון אני לא מכירה ,את השני היה לי....
יש לי מברשת חשמלית, היא מעולה, מחליקה מדהים! [לא על שיער רטוב, אסור!] אממה, היא שורפת את השיער!!!

• הוסף לסימניות
היי
היה לי את זה
מוצר כיפי מאוד אותה עבודה כמו מחליק
היה לי שיער גלי והיה עושה לי את השיער מאוד יפה

קניתי את זה אצל ספק שמכר בישראל מברשות כאלו...
עלה לי 350 ש''ח
וראיתי את זה בחנות אפריל ב720 ש''ח
סליחה על ההקפצה, אבל אני חייבת...
@ש. הפקות אירועים
האם זה מתאים גם לשיער יבש ונפוח?
תודה

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את המוצר בעבר רציתי לקנות אותו כמתנה בברור שעציתי לגבי מה עדיף רגיל או מברשת נאמר לי כי במברשת היו מקרים של התחשמלות וקצרים שגרמו שריפה
לא מתכונת להפחיד אף אחת אבל כדי לבדוק יותר לעומק את הענין אם אני לא טועה כבר שמעתי משהו שהיה מחשבה לאסור את שווק המוצר לא יודעת מה היה בדיוק זה רק בירור שביצעתי בזמנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה