נכתב ע"י ChaviArt;1828258:אני אישית לא כ"כ ניסיתי לצבוע בטכניקה הזאת אבל יש את המברשות שמיועדות לצבעי מים, צריך לשחק עם שקיפויות, שיטות שילוב, וגודל וגם בתוך המברשת עצמה אפשר לנסות לעבוד עם הערכים והטקסטורה
בכל אופן חוץ מזה תנסי לשים מעל בשיטת שילוב טקסטורה של דף אקוורל/ קנסון בשקיפות, שיתן בעדינות את המרקם של הדף
בהצלחה
נכתב ע"י טווס;1828536:אתגרת אותי לנסות לבנות מברשת כזו, ואני חושבת שהגעתי למברשת די מוצלחת.
בקובץ חדש(300/300 פיקסלים, רזולוציה 150) תציירי בשכבה חדשה דוגמא מעין הדוגמא המצורפת. בחרי עם כלי הבחירה.
ואח"כ EDIT-DEFINE BRUSH PRESET
ואז, בחלון המברשות, שחקי בהגדרות המברשת:SPACING-הכי נמוך,
מעט SCATTER , וכן סמני v ב-TRANSFER
מומלץ להשתמש בשקיפות גבוהה.
מצרפת לך גם דוגמא לצביעה במברשת שהתקבלה.
נכתב ע"י sklin100;1827654:איך אני יוצרת מברשת באפקט צבעי מים לצביעה בפוטושופ?
משהו בסגנון הזה.
תודה![]()
נכתב ע"י ברק09;1829362:יש אלפי מברשות מים בגוגל. תורידי מה שנראה לך, טיפה עריכה של המברשת שבחרת לשביעות רצונך וזהו.
נכתב ע"י פסטו;1829429:יש המון מברשות, זה ידוע, אך החיפוש באתרים מגוונים אלה לא מאופשר לנשים יקרות שעובדות תחת חסימות שונות
נכתב ע"י ברק09;1829448:זאת תיקיה לא רעה.
נכתב ע"י פסטו;1831312:טוב, זה ההתנסות שלי עם מברשות מים שבועז העלה - פרח.
עבודה של כחצי שעה.
רציתי להגיע לתוצאה טבעית ללא דיוקים מיוחדים רק להרגשה של הצבע האמיתי וראיתי שהשימוש של המברשות האלה הוא הכי טוב עבור יצירת רקעים חלומיים, קשה ליצור איתם משיכות של מכחול - כך היא מסקנתי כמובן המומחים יודעים יותר טוב
נכתב ע"י שאול יצחק;1828694:זה לא זה. אולי כדאי לנסות פיינטר או אולי ארטרייג'?
נכתב ע"י פסטו;1831312:טוב, זה ההתנסות שלי עם מברשות מים שבועז העלה - פרח.
עבודה של כחצי שעה.
רציתי להגיע לתוצאה טבעית ללא דיוקים מיוחדים רק להרגשה של הצבע האמיתי וראיתי שהשימוש של המברשות האלה הוא הכי טוב עבור יצירת רקעים חלומיים, קשה ליצור איתם משיכות של מכחול - כך היא מסקנתי כמובן המומחים יודעים יותר טוב
נכתב ע"י ברק09;1831400:תשחקי עם הגדרות המברשת ותוכלי לייצר משיכות מכחול.
נכתב ע"י sklin100;1831356:אין לי ת'תוכנות האלה![]()
נכתב ע"י שאול יצחק;1831941:אז אולי תנסי להתקין פיינטר 2016, הם נותנים 30 יום חינם לנסות את התוכנה המלאה,
כאן- http://www.painterartist.com/rw/free-trials/#paintertrial
הצבעי מים שלהם לא מושלם, אבל הרבה יותר יפה ממה שהחברים הביאו פה, ובהחלט אפשר לעשות בפיינטר ממש כמו הכדור פורח שהבאת, אבל צריך כמובן גם כשרון ציור להוציא את זה.
(ואם אני לא טועה בהבחנה, הכדור פורח הזה באמת צוייר בפיינטר ולא בצבעי מים אמיתיים)
אפשר לעלות את תקיית מברשות המים שוב - יש איזה שהיא בעיה בזה...זאת תיקיה לא רעה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים