מברשת מים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך אני יוצרת מברשת באפקט צבעי מים לצביעה בפוטושופ?
משהו בסגנון הזה.
תודה :)

קבצים מצורפים

• stock-vector-watercolor-hot-air-balloon-set-hand-drawn-vintage-air-balloons-with-flags-garlands-.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 122
  • הוסף לסימניות
מקפיצה :eek:
אפ'חד לא יודע? :(

• הוסף לסימניות
במנגה קל יותר להגיע לתוצאה כזו.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא כ"כ ניסיתי לצבוע בטכניקה הזאת אבל יש את המברשות שמיועדות לצבעי מים, צריך לשחק עם שקיפויות, שיטות שילוב, וגודל וגם בתוך המברשת עצמה אפשר לנסות לעבוד עם הערכים והטקסטורה
בכל אופן חוץ מזה תנסי לשים מעל בשיטת שילוב טקסטורה של דף אקוורל/ קנסון בשקיפות, שיתן בעדינות את המרקם של הדף
בהצלחה

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    KB 15.1 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1828258:
אני אישית לא כ"כ ניסיתי לצבוע בטכניקה הזאת אבל יש את המברשות שמיועדות לצבעי מים, צריך לשחק עם שקיפויות, שיטות שילוב, וגודל וגם בתוך המברשת עצמה אפשר לנסות לעבוד עם הערכים והטקסטורה
בכל אופן חוץ מזה תנסי לשים מעל בשיטת שילוב טקסטורה של דף אקוורל/ קנסון בשקיפות, שיתן בעדינות את המרקם של הדף
בהצלחה

תודה חוי, אני אנסה :)

• הוסף לסימניות
אתגרת אותי לנסות לבנות מברשת כזו, ואני חושבת שהגעתי למברשת די מוצלחת.
בקובץ חדש(300/300 פיקסלים, רזולוציה 150) תציירי בשכבה חדשה דוגמא מעין הדוגמא המצורפת. בחרי עם כלי הבחירה.
ואח"כ EDIT-DEFINE BRUSH PRESET
ואז, בחלון המברשות, שחקי בהגדרות המברשת:SPACING-הכי נמוך,
מעט SCATTER , וכן סמני v ב-TRANSFER

מומלץ להשתמש בשקיפות גבוהה.
מצרפת לך גם דוגמא לצביעה במברשת שהתקבלה.

קבצים מצורפים

• צביעה.PNG
    KB 154.3 · צפיות: 102
  • למברשת.PNG
    KB 14.7 · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טווס;1828536:
אתגרת אותי לנסות לבנות מברשת כזו, ואני חושבת שהגעתי למברשת די מוצלחת.
בקובץ חדש(300/300 פיקסלים, רזולוציה 150) תציירי בשכבה חדשה דוגמא מעין הדוגמא המצורפת. בחרי עם כלי הבחירה.
ואח"כ EDIT-DEFINE BRUSH PRESET
ואז, בחלון המברשות, שחקי בהגדרות המברשת:SPACING-הכי נמוך,
מעט SCATTER , וכן סמני v ב-TRANSFER

מומלץ להשתמש בשקיפות גבוהה.
מצרפת לך גם דוגמא לצביעה במברשת שהתקבלה.

זה לא זה. אולי כדאי לנסות פיינטר או אולי ארטרייג'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sklin100;1827654:
איך אני יוצרת מברשת באפקט צבעי מים לצביעה בפוטושופ?
משהו בסגנון הזה.
תודה :)

יש אלפי מברשות מים בגוגל. תורידי מה שנראה לך, טיפה עריכה של המברשת שבחרת לשביעות רצונך וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;1829362:
יש אלפי מברשות מים בגוגל. תורידי מה שנראה לך, טיפה עריכה של המברשת שבחרת לשביעות רצונך וזהו.

יש המון מברשות, זה ידוע, אך החיפוש באתרים מגוונים אלה לא מאופשר לנשים יקרות שעובדות תחת חסימות שונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1829429:
יש המון מברשות, זה ידוע, אך החיפוש באתרים מגוונים אלה לא מאופשר לנשים יקרות שעובדות תחת חסימות שונות

זאת תיקיה לא רעה.

קבצים מצורפים

• Watercolor_Brushes_by_mcbadshoes.zip
    4.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מברשות יפות מאד תודה
[צריך גם ידי אומן להשתמש בהן נכון]

• הוסף לסימניות
טוב, זה ההתנסות שלי עם מברשות מים שבועז העלה - פרח.
עבודה של כחצי שעה.
רציתי להגיע לתוצאה טבעית ללא דיוקים מיוחדים רק להרגשה של הצבע האמיתי וראיתי שהשימוש של המברשות האלה הוא הכי טוב עבור יצירת רקעים חלומיים, קשה ליצור איתם משיכות של מכחול - כך היא מסקנתי כמובן המומחים יודעים יותר טוב

קבצים מצורפים

• פרח.jpg
    KB 425.4 · צפיות: 103
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1831312:
עבודה של כחצי שעה.
רציתי להגיע לתוצאה טבעית ללא דיוקים מיוחדים רק להרגשה של הצבע האמיתי וראיתי שהשימוש של המברשות האלה הוא הכי טוב עבור יצירת רקעים חלומיים, קשה ליצור איתם משיכות של מכחול - כך היא מסקנתי כמובן המומחים יודעים יותר טוב

וואו!! זה מקסים!
תודה ששיתפת מניסיונך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1828694:
זה לא זה. אולי כדאי לנסות פיינטר או אולי ארטרייג'?

אין לי ת'תוכנות האלה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1831312:
עבודה של כחצי שעה.

תשחקי עם הגדרות המברשת ותוכלי לייצר משיכות מכחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;1831400:
תשחקי עם הגדרות המברשת ותוכלי לייצר משיכות מכחול.

סתם משחק מהיר עם הגדרות שונות של אותה מברשת.
אני בטוח שאם יש רעיון מה רוצים להשיג אפשר עם קצת מאמץ למצוא את ההגדרה הנכונה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 86.9 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sklin100;1831356:
אין לי ת'תוכנות האלה :(

אז אולי תנסי להתקין פיינטר 2016, הם נותנים 30 יום חינם לנסות את התוכנה המלאה,
כאן- http://www.painterartist.com/rw/free-trials/#paintertrial
הצבעי מים שלהם לא מושלם, אבל הרבה יותר יפה ממה שהחברים הביאו פה, ובהחלט אפשר לעשות בפיינטר ממש כמו הכדור פורח שהבאת, אבל צריך כמובן גם כשרון ציור להוציא את זה.
(ואם אני לא טועה בהבחנה, הכדור פורח הזה באמת צוייר בפיינטר ולא בצבעי מים אמיתיים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1831941:
אז אולי תנסי להתקין פיינטר 2016, הם נותנים 30 יום חינם לנסות את התוכנה המלאה,
כאן- http://www.painterartist.com/rw/free-trials/#paintertrial
הצבעי מים שלהם לא מושלם, אבל הרבה יותר יפה ממה שהחברים הביאו פה, ובהחלט אפשר לעשות בפיינטר ממש כמו הכדור פורח שהבאת, אבל צריך כמובן גם כשרון ציור להוציא את זה.
(ואם אני לא טועה בהבחנה, הכדור פורח הזה באמת צוייר בפיינטר ולא בצבעי מים אמיתיים)

תודה לכולכם על העזרה והרצון הטוב! :)בינתיים ניסיתי משהו בפוטושופ. לא דומה כל כך לכדור, אבל יש בזה משו, לא?
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 514.8 · צפיות: 78
  • 2.png
    KB 534.9 · צפיות: 65
  • 3.png
    KB 521.9 · צפיות: 63
  • 4.png
    KB 502.3 · צפיות: 58

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה