כללי מברשת ניצוץ

• הוסף לסימניות
אני מחפש [כבר חיפשתי בפורום, וטבעתי בתוצאות] מברשת ניצוץ בדוגמא כזאת

היה לי פ'ם, ואני לא מוצא.

מי יכול להובילני לקישור הנכון?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 360.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;842828:

תודה!!

משונה, לאחר התקנת המברשת, אני לא מוצא את זה ברשימת המברשות [למען הסר ספק, אני יודע איך להתקין ולהשתמש]

• הוסף לסימניות
בבקשה
אני מקווה שזה טוב
הצלחה

קבצים מצורפים

• light 1.rar
    5.3 MB · צפיות: 19
  • light.rar
    6.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר איך מתקינים מברשות?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;843032:
אפשר לקבל הסבר איך מתקינים מברשות?
תודה

פשוט מאוד, קליק כפול על הקובץ
או לגרור לתוך חלון המברשות בפוטושופ, ואם אתה לא מוצא את חלון המברשות - יש להקיש F5

• הוסף לסימניות
F5מקישים בפוטושופ ?
וזה עובד גם עם קובץ מקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;843044:
F5מקישים בפוטושופ ?
וזה עובד גם עם קובץ מקובץ?

לא, פשוט כדי למצא את חלון המברשות יש להקיש F5 בפוטושופ

• הוסף לסימניות
למה שלא תיצור מברשת כזו לבד? (על בסיס בתמונה- תיצור "ניצוץ" ובedit תבחר defain brush preset)
ולtk-מוסיפים אותם בשורת המשימות של המברשות, בפינה הימנית יש סימן להוספת ספריות- load brushes.

• הוסף לסימניות
צריך קודם כל, לחלץ מהזיפ, אחר כך אפשר או בלחיצה כפולה, או אפשר גם להעלות ע"י כניסה לחלון המברשות בפוטושופ.
edit > preset manager > brushes

ושם אתה יכול לראות בדיוק איזה מברשות יש לך, למחוק את מה שאתה לא רוצה ולהתקין דרך שם גם. יש לך שם כפתור load ואתה יכול לכוון אותו לספריה ששם אתה שומר את המברשות. לי יש ספריה ענקית וכל פעם כשאני רוצה, אני נכנסת לשם, מעלה ומוחקת מה שלא צריך. גם הכנתי לעצמי סטים [ע"י שמירה של מברשות]. יש לי סט של מברשות עננים רכות וכל מיני דברים כאלה, סט של עיטורים, סט של נצנצנים וכוכבים וכולי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הצלחתי תודה רבה
ועוד שאלה :
כשאני סוגרת את התוכנה זה נשמר או שצריך לעשות עוד פעולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;843053:
הצלחתי תודה רבה
ועוד שאלה :
כשאני סוגרת את התוכנה זה נשמר או שצריך לעשות עוד פעולה?

זה ה-כ-ל
[למעט אם זה גירסה ניידת]

• הוסף לסימניות
סליחה שאני לא גומרת לשאול
ניסיתי לשמור לספריה
בתוך המברשות עשיתי שמור מברשת חדשה שם פתיתי תקיה חדשה וגררתי את המברשת שחילצתי
אבל עכשיו אני לא רואה את זה מפיעה ברשימת המברשות
עשיתי נכון?????????:confused:

• הוסף לסימניות
יש לי png ניצוצות יפים אני מקווה שזה יהיה טוב.
הצלחה

קבצים מצורפים

• PNG.rar
    1.8 MB · צפיות: 15
  • אפקט זוהר.rar
    1.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;843059:
סליחה שאני לא גומרת לשאול
ניסיתי לשמור לספריה
בתוך המברשות עשיתי שמור מברשת חדשה שם פתיתי תקיה חדשה וגררתי את המברשת שחילצתי
אבל עכשיו אני לא רואה את זה מפיעה ברשימת המברשות
עשיתי נכון?????????:confused:

כמו שכתבתי לך - כשאת בפריסט ואת רוצה להטעין מברשות, הוא מכניס אותך לספריה שבה בד"כ נשמרות המברשות כברירת מחדל.
את יכולה לשלוח את התוכנה לחפש מברשות במקום אחר, איפה ששמרת.
ואת יכולה לעשות שמירה לכל הספריה של המברשות שהעלית, ואז אם במקרה נכבה לך הפוטושופ וזה נעלם, את יכולה להטעין שוב דרך הפריסט.

• הוסף לסימניות
מה זה הפריסט סליחה על הבורות???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה