כמה מגבות אפשר לתלות על זה ?
לנו יש כפולכמה מגבות אפשר לתלות על זה ?
אם יש הרבה בלע"הר זה נראה יפה ? (בטוח יותר מעל הדלת, אבל עדיין, אם אני משקיעה) ....
אמורים לכאורה לקפל את המגבת, נכון ?
אם כן - זה מתייבש טוב ?
תודה , תודה !!
אבל זה רק עם קטנטנים, לא ?אני מקלחת אותם אחד אחרי השני, מנגבת באותו מגבת ומעיפה לכביסה.
הם אכן קטנים.אבל זה רק עם קטנטנים, לא ?
ילדים יותר גדולים רוצים את המגבת שלהם
ומגעיל אותם מגבת אחרת ... (אצלי אפילו בן ה-4 לא מסכים שיגעו לו במגבת ........ )
הם אכן קטנים.
אבל אני לא מסוגלת לתלות מגבת להתייבש.
זה מגבות רטובותשכל אחד יתלה את המגבת בארון שלו?
יש גם מרובעים.
אבל לוקח זמןמתייבש גם כשמקופל
אותו מגבת לכולם???אני מקלחת אותם אחד אחרי השני, מנגבת באותו מגבת ומעיפה לכביסה.
כמה עולה מוצר כזה?לנו יש כזה :
צפה בקובץ המצורף 915904
מאיקאה. מאד נוח. אחרי שמתייבש "סוגרים" את הכל וזה לא תופס מקום.
אישית, אני אוהבת לתלות בחוץ (במרפסת-לא על החבל כדי שלא נתבלבל ונחשוב שזה אחרי כביסה) וכשמתייבש מחזירה למתקן הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים