מגבית חירום

• הוסף לסימניות
שלום חברים.

אני עורך מגבית צדקה עבור עובד שקיבלתי לפני שבוע לעבודה. (עד עכשיו הוא היה רבה בחיידר ומשכורתו לא שולמה כבר שלושה חודשים, מדובר באדם עדין נפש שקשה היה לי להוציא ממנו מילה, ובכח שיכנוע רב הצלחתי)

בשיחה אתמול אמש (בלי לרדת לפרטים) הבנתי שהוא, אשתו ושני ילדיו (תינוקת יונקת וילד בן שנתיים)
חיים בלי חשמל כבר שבועיים ומחממים רק לילדים את האוכל על גזייה מגמ"ח. ועוד ועוד ולא אאריך בפרטים מזעזעים.

לא הייתי פונה לולא עשיתי כמה טלפונים וביררתי שזה באמת כך. וגם התקשרתי עם קרובי משפחה והבנתי שזה המצב המשפחתי שם
משני הצדדים. וכבר פתחתי מהלך עם כמה עמותות שאנחנו עומדים בקשרים עיסקיים איתם.

הצלחתי כבר לגייס נעליים לילד (שעד עכשיו הלך עם נעלי בית כל היום) ועוד סכום כסף

מי שבידו לתת כל דבר מכסף ועד מזון (אוכל רק לנדא ועדה חרדית) יתקבל בברכה.

אני אעביר לו.

בברכת כל טוב ובשורות טובות.

עמיר כהן.
052-4040991

• הוסף לסימניות
יש לי גמ"ח לבגדים יד שניה במצב מעולה + חדש, לעיתים יש משחקים / נעליים חדשות.

אשמח לעזור - תוכל לפנות אלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה