• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

בקשת תרומה מגבית עבור חברנו מכאן!

• הוסף לסימניות
מי שעקב כאן בתקופה האחרונה,
ראה את מצוקתו הגדולה של @מה חובתו בעולמו .

אשמח שנשאיר את המקום כאן נקי מכל זה.

אני שמה את פרטי החשבון שלי, כבקשתו המובנת להישאר אנונימי.
יש לי את פרטי החשבון שלו ואני מתחייבת בלי נדר להעביר כל סכום שיגיע אלי ישירות אליו בעז"ה.

מי שרוצה לעזור, ויכול לעזור, מוזמן להעביר כסף לחשבון שלי,

בנק פועלים (12)
סניף 533
מ"ח 531845
ע"ש הדר משה

בבקשה לכתוב בהערות "למטרת צדקה מפרוג"

• הוסף לסימניות
חסד גדול!
מצווה גדולה וחשובה!

• הוסף לסימניות
אני מכיר את המקרה.
מצווה גדולה לתרום!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה אין איזה הסכמה מרב או דרך קופה שנדע שבדקו את המקרה?
אנחנו הרי לא מכירים אותך ואותו.
כותבת כדי לעזור
אני גם מכיר את המקרה, וממליץ מאוד.
אפשר לעקוב אחרי הניקים שממליצים ולהבין שמדובר באנשים שנמצאים בפורום כבר שנים, ובעלי ותק ומקצועיות.
זה סיפור מורכב מאוד, כך שמסובך להתחיל לאסוף המלצות וכו'.
מי שרוצה לעזור מוזמן בשמחה.
זו מצווה וזכות גדולה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הסיפור בקווים כלליים כדי להתחבר.
תודה

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי יעד של סכום כסף שצריך להגיע אליו,
מידי פעם תעדכני כמה כסף נשאר להגיע ליעד שנקבע.

• הוסף לסימניות
העברתי,
בעזרת ה' שהתקופה הזו תעבור בקלות ובמהירות!!
בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לקשר ביני ל @הדר 310 בהודעה פרטית.
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה