מגבר קליטה לטלפון נייד - יש פיתרון מעשי

• הוסף לסימניות
קרה משהו מיוחד לאחרונה?
למה יש פתאום המון אשכולות בנושא הקליטה
וגם אצלי בבית הקליטה ירדה ל-0 והמון אנשים אומרים שמתקשרים אלינו ואנחנו לא רואים כלום

• הוסף לסימניות
@bmkol אני עובר על השרשור כאן ומנסה להבין, בתכל'ס יש קישור למשהו שעובד במחיר כזה?
אני לא יכול להגיד לך ממש מה עובד ומה לא. יש אומרים שזה עזר להם ויש אומרים שלא. לי אישית פעמים ראיתי שינוי ופעמים שזה לא עשה כלום.

• הוסף לסימניות
קרה משהו מיוחד לאחרונה?
למה יש פתאום המון אשכולות בנושא הקליטה
וגם אצלי בבית הקליטה ירדה ל-0 והמון אנשים אומרים שמתקשרים אלינו ואנחנו לא רואים כלום
זה באג כלשהו בדור 4.
אין לי מושג למה זה קורה, אבל זה קורה גם כשהמחוון של הקליטה במכשיר שלך נמצא במקסימום.
מקווה שעם המעבר הסופי לדור 4 זה יסתדר.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני מצרף כאן 2 תמונות של מה שקניתי מאליאקספרס לפני הרבה זמן. אני כבר לא משתמש בו כי אין לי צורך.
שילמתי עליו 40$ לא כולל אנטנה.
מוכן למכור אותך בחצי מחיר והוא ממש במצב חדש בקופסה שלו.

לא יודע איך להכניס כאן פרטי התקשרות כי זה לא אפשרי. תשלחו לי הודעה פרטית ואני אענה בעזת השם בלי נדר.

רפיטר1.jpeg

רפיטר2.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה